Booggy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Pisze ponieważ mam mały problem otóż mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak obsługuje się panel od klimatyzacji B6.Chodzi mi o to jak włączyć np zwykły nawiew (nie klimatyzacje) na szyby a jak włączyć to samo tylko ze przez klimatyzacje.?? I drugi problem to juz nie mnie dotyczy tylko kolegi. Kupił on B6 naprawde ładny model tlyk ojest jeden mankament otóz szyba od kierowcy jest z 2002r a samochod pochodzi z 2004:/ wiecie moze dlaczego tak jest? z góry dzieki za odpowiedzi.
Bieniek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przyciskiem econ wylaczasz klimatyzacje.
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 szyba od kierowcy jest z 2002r a samochod pochodzi z 2004:/ wiecie moze dlaczego tak jest? pewnie sie zbila ,w blizej nieokreslonych okolicznosciach i ktos wymienil....
Booggy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 nio tez tak myślałem ale kumpel chciał zebym sie upewnił co do tego dzieki wszystkim za odpowiedzi:)
mlodyabc Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Czyli klima jest wyłączona jak ECON jest podświetlony czy naodwrót?
login642 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 jak econ jest podświetlony to jest wyłączona
mlodyabc Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Dziękuję kupiłem dopiero autko a jeszcze nie zaopatrzyłem się w polską instrukcję.
Artur82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 sorry za reakcje ale z ta szyba mnie rozbawilo moze byl tez bity w te drzwi kierowcy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi