Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ile warte jest moje b7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To ta za 46k.Całkiem ładna-nie za tanio :shocked: :shocked:

tak to moje, biorąc tyle, akurat nie tracę i nie zarabiam prawie nic...a jakby wliczyć czas i nerwy to jeszcze dokładam do tej transakcji. Jednak jak mysle o potencjalnych możliwościach i niespodziankach w przyszlosci, to niestety ale juz 2 noce nie spałem;-P dziś troche lepiej, ale przed wyjazdem do pracy wcale ochoczo nie leciałem odsniezac furki:-)

Opublikowano

Koledzy nie chce zakladać watka nowego ale przymierzam sie do wymiany auta na a6 badz 530d i chciałbym sie zorientować ile moge dostać za moje B7 podaje specyfikacje:

Audi a4 B7 Avant BPW

Skrzynia manualna

Rocznik 10/2005

Rzeczywisty przebieg 163 tyś km, auto serwisona do dnia dzisiejszego w serwisie niemieckim,posiadam wszystkie faktury za wymianę oleju itd

Auto nie bite lecz przetarte było nadkole prawe nie zauważyłem słupka w hamburgu i tak niefartownie przetarłem

Wyposażenie raczej standardowe:

Fis

Podgrzewane fotele

Tempomat

Grzane stołki

Opublikowano

Koledzy nie chce zakladać watka nowego ale przymierzam sie do wymiany auta na a6 badz 530d i chciałbym sie zorientować ile moge dostać za moje B7 podaje specyfikacje:

Audi a4 B7 Avant BPW

Skrzynia manualna

Rocznik 10/2005

Rzeczywisty przebieg 163 tyś km, auto serwisona do dnia dzisiejszego w serwisie niemieckim,posiadam wszystkie faktury za wymianę oleju itd

Auto nie bite lecz przetarte było nadkole prawe nie zauważyłem słupka w hamburgu i tak niefartownie przetarłem

Fis

Podgrzewane fotele

Tempomat

Grzane stołki

A jaka jest różnica pomiędzy podgrzewanymi fotelami i grzanymi stołkami? :decayed:

Opublikowano

szybko pisałęm i 2 razy to samo napisałem ale inaczej. Czepiasz sie malik :polew:

Opublikowano

Audi a4 B7 Avant BPW

Skrzynia manualna

Rocznik 10/2005

Fis

Podgrzewane fotele

Tempomat

Grzane stołki

A jaka jest różnica pomiędzy podgrzewanymi fotelami i grzanymi stołkami? :decayed:

grzane stołki szybciej grzeja jak podgrzewane fotele :polew:

Opublikowano

teraz każdy będzie to wypominał, mała pomyłka a robią z siebie filozofów. augustA4 popatrz na swój profil a nie czepiaj sie innych, od kiedy to Wrocław jest w województwie łódzkim? chyba musieli go przenieść

Opublikowano

to tak zeby wiecej wyposazenia było pewnie :polew:

na allegro sie moze rozpisac.

Fis

tempomat

grzane stołki,

komputer pokladowy

podgrzewane fotele

crouise control

wskaznik spalania i zasiegu

automatyczne utrzymywanie predkosci

:polew: :polew:

od razu auto lepiej wypasione :polew:

nie obrazaj sie kolego:0 to tak zeby bylo wesolo przeciez ;] :wink4:

Opublikowano

teraz każdy będzie to wypominał, mała pomyłka a robią z siebie filozofów. augustA4 popatrz na swój profil a nie czepiaj sie innych, od kiedy to Wrocław jest w województwie łódzkim? chyba musieli go przenieść

pocztytaj sobie kolego dobrze miejsce podytu a województwo. Tak sie składa że pochodze z woj. łódzkiego a mieszkam we wroclawiu :tongue4:

Co sie tak pieklisz? Musi byc troszke śmiesznie bo na dworze zimno :>

Opublikowano

ostatniego posta napisałem na tym forum i kończę z tym forum.Coraz gorzej się dzieje tutaj.