Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Odpala i gaśnie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo w ogóle miał jakiegoś inteligentnego mechanika któremu coś nie wyszło/wychodziło i odłączył immo bo myślał/chciał sprawdzić czy to to :)

moglo byc i tak,ale wtedy by kontrolka pokazywala cuda... :wink4:
Opublikowano

Jak to polski mechanik to oni wiele potrafią (pamiętam jakie cuda wymyślali u mnie jak miałem golfa :polew:)

Opublikowano

moim zdaniem także jest to immo. Miałem taki przypadek i po wymianie baterii w pilocie problem sie rozwiązał. Nie wiem czy to miał jakiś związek ale sądze że tak jeżeli jest już ok.

To nie mogło mieć związku bo kostkę z immo powinien czytać nawet jak wyjmiesz w ogóle baterie z kluczyka

Może i nie ... ale jak wymieniłem baterie to jak ręką odjął. A zdarzało mi się to notorycznie i zanim autko odpaliło ze 4-5 razy zgasło. A baterie nie w kluczyku tylko w pilocie od alarmu. Nie mówię że na 100% miało to związek ale jak wcześniej pisałem to pomogło. Być może zbieg okoliczności i w tym momencie nastąpiła samo naprawa hehe :wink4:

Po prostu przy wymianie baterii "wymiętosiłeś" kluczyk i pewnie to coś pomogło :)

w kluczyku nic nie wymieniałem:) tylko w pilocie od alarmu... Zamykanie z kluczyka mi niestety nie dziala:(

Opublikowano

w kluczyku nic nie wymieniałem:) tylko w pilocie od alarmu... Zamykanie z kluczyka mi niestety nie dziala:(

czyli wkladasz kluczyk do zamka i nie zamkniesz?sory ale nie kumam problemu-pilotem zamykasz? ,a kluczem nie mozesz,czy masz osobny pilot do alarmu?
Opublikowano

Miałem takie same objawy. Szukałem wszędzie, aż w końcu po n-tym podłączeniu do kompa pokazało słaby sygnał z immo. Zmieniłem kluczyk na zapasowy i takie objawy się skończyły. Jeżdżę bez takich usterek już ponad rok, więc na pewno to jest to.

• 11 lat później...
Opublikowano

Miałem podobny problem, w aucie nie ma imo. Silnik 1.6 adp 8 zaworowy, gasł zaraz po odpaleniu przeważnie na zimnym silniku. Okazało sie ze w aucie są 2 czujniki temperatury jeden pokazuje temp na desce drugi odpowiada za dawkiwanie  paliwa (ssanie ) po wymianie tego czujnika problem zniknoł.