Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Proszę o analizę błędu 01362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie....

Nie działa pilot w kluczyku, świruje centralny zamek, sam się zamyka i otwiera... Zamyka się i otwiera po włanczaniu i wyłanczaniu zapłonu oraz po włanczaniu i wyłanczaniu oświetlenia kabinowego...

Wag wywalił błąd 01362.... O co może chodzić? Wypiąłem pompkę i jest cała, nie ma zimnych lutów itp...

Bardzo proszę o pomoc..[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 17:31_________________________________________________Doczytałem się, że ten błąd to zwarcie wyłącznika w klapie bagażnika f-124... Gdzie mogę znaleźć taki wyłącznik i czy może to być przyczyną mojej awarii??[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 17:42_________________________________________________Sprawdziłem jeszcze coś takiego, że po otwarciu klapy bagażnika oświetlenie normalnie się świeci a po zamknięciu gaśnie więc ten wyłącznik może jest ok ?? hmmmm...Czasem po zamknięciu klapy lub drzwi centralka się rygluje nawet... Najśmieszniejsze jest to że po wyłączeniu oświetlenia kabinowego w przodzie centralka często zamyka się...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego ja mam podobny problem z ta różnicą ze central cały czas próbuje zamykać samochód. Ten problem występował już u mnie w okresie wakacji i sam zanikł samoczynnie po czasie i wszystko wróciło do normy aż do wczoraj. Wydaje mi się ze wiem co jest u mnie przyczyna tego zjawiska. w zamku od pasażera brakuje zasklepki która zaślepia otwór po wyjęciu kluczyka z drzwi. sadze za podczas dużego deszczu leje się przez ten niezakryty otwór woda i to jest przyczyna tego ze zamek świruje. Zaślepiłem ten otwór kawalki9em taśmy i będę czekał na efekty czy potwierdzi sie moja teza zobaczymy.....