Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] E36 Coupe tarq, moja Ex:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te OZety kozackie :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 00:40_________________________________________________jakie oponki miales naciagniete na te oz 8.5j z przodu a jakie na 10j z tylu ?

Opublikowano
  • Autor

205/40 przód 215/40 tył

Opublikowano

kozak kozak kozak :kox:

ja naciagne 225/35R19 na 10j 19" z tylu

wiec nie bedzie tak zle jak widze... bo u ciebie na fotkach wyglada elegancko ( w sam raz )

jeszcze raz graty za byle auto :notworthy:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 13:36_________________________________________________ps. tarlo ci cos na dziurach jesli np tyl byl zaladowany ?

Opublikowano
  • Autor

tylko na OZ futura, na rh x rad nic nie tarło a miałem tam 245/35 i 225/35 :naughty:

Opublikowano

Ostatnio miałem okazję delikatnie pociskac 325i na miejscu kierownika..i powiem, że sympatycznie :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kiedyś od czasu do czasu prowadziłem 325i właśnie E36, ale też jej poprzedniczkę E30 w wersji M

Te bumy miały w sobie coś co poczuć można w niewielu autach,a prawie nigdy w obecnie produkowanych.

Opublikowano

RWD w połączeniu z mocą robi robotę :ak by przedni napęd był lepszy chodzilibyśmy na rękach :decayed: pomijając Quattro :tongue4:

Opublikowano

Tylny napęd swoją drogą,ale chodzi mi o klimat jak w MK1,czy MK2. miałem ten drugi i też jakoś ciężko się go sprzedawało :cool1:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :> E36 coupe to wzór maszyna :naughty:

Opublikowano

Obecnie też jeżdżę wzorem, T4 Multivan 2.5tdi po lifcie. Chciałem go niedawno sprzedać ale okazało się,że jedyna opcja na następny była, trochę nowszy i lepiej wypasiony. Nie mogę się na nic zdecydować więc nie będę działać pochopnie,bo autko lata bez zarzutu :wink4: