Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Mój klekot\Włoszka by arass. powoli do przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W końcu mam swojego klekota o którym zawsze marzyłem, wcześniej jeździłem e36 coupe 320i, audi wydaje mi sie znane troszkę na forum od kolegi "cerB", autko z Włoch rok. 1995 silnik 1Z przebieg 285kkm

Wyposarzenie:

-4x el. szyby

-el skladane regulowane i podgrzewane lusterka

-2x poduchy

-klimatronic

-fotele z regulacją odcinka lędźwiowego

-fabryczna roleta tylnej szyby

W planach lampy przód/tył poliftowe, kierunki boczne to samo, srebrne obwódki na szyby, zderzak z przodu również poliftowy

fotki jeszcze byłego właściciela, za dnia wrzucę własne ;) proszę o sugestie i porady pozdrawiam.

B4TSJ.jpg

1jST49.jpg

B4YS0.jpg

ojJWS.jpg

lampki tył po II lifcie oraz kierunki białe

aVnsrS.jpg

W autku został wymieniony kompletny rozrząd oraz dodane listwy srebrne, niestety nie ori ze względu na cenę oraz ciężko je dostać :( ale wyszło bardzo dobrze :) powoli ale się zmienia, więcej fotek zrobię normalnym aparatem gdy znajdę trochę czasu :)

kjprA.jpg

iQVg9.jpg

Opublikowano

No ładna Audiczka:) kolorek fajny, taki jak mój:) ale te lampki z tyłu przydało by się zmienić na te po pierwszym lub drugim lifcie będzie o wiele lepiej no i kieruneczki boczne na białe(przeźroczyste) lub jakieś cleary albo dymione. No jeżeli jest jest więcej funduszu to na przód lampki po 2 lifcie i jakiś ksenonik. Ładnie wypolerowane kominki, też tak chce:) pozdro powodzenia w modach[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 19:02_________________________________________________Kolego widze ze ramki na szyby też chcesz modzić to polecam tylko ORI ja sobie takie założyłem troche ciężko ale warto. Kupiłem od jednego z klubowiczów

Opublikowano

o widze ze tak jak ja kolega przesiad sie z e36 ;( fajna audi oby dobrze sluzyla :hi:

Opublikowano

no no no, co to za wózek :naughty: no na tym zdjęciu kominy mi się zawsze najbardziej podobały, ciekawe czy teraz przy swojej też tak się uda. Powodzenia w modach! :good:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 22:20_________________________________________________aha i jeszcze coś: co do chromów z allegro to ja nie mówię, że kiszka. Bo kumpel ma na a4 i nic mu się nie dzieje... a lepione było w wilgotną pogodę na szybko.

Opublikowano

juz gdy byla w posiadaniu cerBa wpadla mi w oko, fajna wersja i ogolnie zadbany egzemplarz ;) daj znac jak bedziesz chciał sie jej pozbyc

Opublikowano

EHHH ten Cerb miał taki ładny wózek , a teraz taka padliną jeździ :tongue4:

Opublikowano

EHHH ten Cerb miał taki ładny wózek , a teraz taka padliną jeździ :tongue4:

ta padlina bedzie zmieniona na polifta :D w 2010 roku :evil:

brakuje mi teraz drewka z włoszki... :(

Opublikowano

no prosze, ładne to to, jak sie chce to mozna? :tongue4: mozna :wink4: zampiony wyrezaj, a przy twoim koloze mysle ze ładnie by było bez listw zogół okien :good: moze kierowniczke sobie wrzucisz po lifcie? :gwizdanie:

autko super, oby dobrze słuzyło :)

Opublikowano

Zobacz sobie u mnie mam taki sam kolorek jak twój, zobacz jak wygladaja lampiony i listwy

Opublikowano

jak mozesz to zapodaj link to zerkne :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko z czasem będzie, ale teraz są święta więc sami wiecie... a sreberko wokół szyb będzie bo kobiecie się to bardzo podoba, oczywiście mi również :)

Opublikowano

pozwolisz ze odpisze w twoim wątku zeby nie kopać wątku arass'a :wink4:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 14:29_________________________________________________o tym sleberku tak napisałem względem autka, a sam tez jestem zwolennikiem chromu, tylko byle oryginał a nie chrom na merty :) :bicz3: pozdrowionka i wesołych :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Szkoda że tak powoli ale :( następne w kolejce jest poprawa lakieru no i modze z przodem coś