WOJTAS36 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 płynu dalej ubywa a w butelce sucho,jak mozna sprawdzic czy to nie nagrzewnica?
OKO Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 pod tapicerka podłogowa tez sucho przy króćcu nie widać nic może go wymienić tak w ciemno?i włożyłem pod zbiorniczek butelkę czekam na efekt?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 22:04_________________________________________________płynu ubyło i w butelce sucho aha z kratek wylotu powietrza wydobywał się nieprzyjemny zapach co to może być? witam niestety z twojego opisu wynika ze uszkodzoną masz nagrzewnice. zlokalizuj i napraw nieszczelność jak najszybciej. ja bym nie jeździł z takim uszkodzeniem. niech się rozszczelni bardziej i wystrzeli pod ciśnieniem a to może być dużo bardziej kosztowne. pozdr [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 12:50_________________________________________________ płynu dalej ubywa a w butelce sucho,jak mozna sprawdzic czy to nie nagrzewnica? kolego jak czujesz zapach parującego płynu to napewno będzie nagrzewnica. obawiam się, ze bez rozbierania połowy tapicerki się nie obejdzie rozbierz, napraw i wysusz
WOJTAS36 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Panowie problem rozwiązany jednak był to króciec plastikowy wymieniłem i wszystko ok koszt 15pln bardzo dziękuję za podpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi