Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[PC] Call Of Duty 4 MW2 ...::::22:00 START::::...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi się wydaje że umiejętność grania jest najważniejsza :good: gram w call od pierwszej wersji ale jak widze co robi mój syn w sieci :kox: oczywiście spędza nad grą dużo więcej czasu niż ja :embarrassed: róznica kolosalna na tym samym sprzęcie

Opublikowano

fajna jest ta bron co uzywa Jej David_N kilka razy udalo mi sie ja podpieprzyc, To sa automaty na dwie rece, strzelasz lewym i prawym naciskajac obydwa przyciski myszki, szybkosc kox i nie musisz tracic czasu na ustawianie i celowanie :)

Opublikowano

dzisiaj gramy od 22 :good:

Opublikowano

fajna jest ta bron co uzywa Jej David_N kilka razy udalo mi sie ja podpieprzyc, To sa automaty na dwie rece, strzelasz lewym i prawym naciskajac obydwa przyciski myszki, szybkosc kox i nie musisz tracic czasu na ustawianie i celowanie :)

P90 za***ista bo ma duze magazynki[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 19:23_________________________________________________

dzisiaj gramy od 22 :good:

:good:

Opublikowano

Przestańcie narzekać, złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. :naughty: Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Praktyka czyni mistrza.

Opublikowano

Krzysiek ,a ile możesz wydać na ten zasilacz ? Ja mam na sprzedaż Tagan TG700-U26 -- 700 w . ( Zasilacz wyższa klasa ,polookaj na forach) <-- Jak coś to pw.

A co do gry i broni... musicie wybierać broń do aktualnej mapy czy też w sposób jaki chcecie grać... Wiadomo,jeśli malutka mapa i biega się ciągle,to te szybkostrzelne ,na dalekie karabiny-najlepiej strzelające seriami.Na trybie DM nie opłaca się w ogóle brać snajperek,tarczy...

Nie chwaląc się... dużo zależy od umiejętności,trzeba być spostrzegawczym<- jak nagracie się odpowiednio długo w tego coda czy inne gry tego typu. To będzie wam o niebo lepiej szło ... Ma się skilla,nie ? :kox: :kox:

Tak pomyślałem ,że jak będzie nas tak dużo grało ( 10 + osóB) to możemy robić sesję online,cały serwer będzie dla nas,a i statystyki wpadną ;)

Opublikowano

Ma się skilla,nie ? :kox: :kox:

no ma się , ma ... :disgust::angry:

:decayed::notworthy::good:

Opublikowano

Może damy sobie przed nickami jakieś tagi ? Żeby było wiadomo że wszyscy jesteśmy razem,jak jedna wielka rodzina :drunk::naughty:

Tylko jaki ? :cool:

Aha : I kto mi zepsuł sygnaturę ?!?!? :bicz:

Opublikowano

no to jakie propozycje :naughty:

Opublikowano

może A4 ? :gwizdanie:

Opublikowano

może A4 ? :gwizdanie:

skąd taki pomysł :decayed:

Opublikowano

może coś takiego ,np : [Geje] Trzeniu

Opublikowano

może coś takiego ,np : [Geje] Trzeniu

a ja myślałem że Ty dorosły jesteś ...

Opublikowano

może coś takiego np. wojtekce [a4-klub.pl] :kox:

Opublikowano

może coś takiego np. wojtekce [a4-klub.pl] :kox:

[a4-klub.pl] wojtekce

Opublikowano

No żartuje przecież... :cool1: Nie fochaj się :no: A tak poza tym,to był tylko przykład ! :)

Ja proponuję krótkie jakieś typu Audi | wojtekce , albo A4 | wojtekce

Opublikowano

to będzie reklama :naughty:

Opublikowano

a4-klub.pl jest ok...ale pomyślcie że niektórzy mają długie nicki. :hi:

Opublikowano

własnie samo a4-nick wystarczy mysle tylko dalej nie wiem o co chodzi z tą sesją online i statystykami :mysli: mozna prościej wytłumaczyć i gra na flagi rozumiem ale wczorajsza rozgrywka o...... nie pamiętam chyba ochrone bazy czy coś o co w tym chodzi co chwile jakies +10 na ekranie...

Opublikowano

Jak grasz na ogolnych serwerach to dostajesz te punkty do konta. Pozniej odblokowujesz bronie lepsze itp ;)