Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI CHORUS II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale mi chodzi o właśnie ten konkretny model (z listwą) ... Mam okazje tanio kupic i nie wiem czy podejdzie

Opublikowano

ale mi chodzi o właśnie ten konkretny model (z listwą) ... Mam okazje tanio kupic i nie wiem czy podejdzie

Jeżeli chodzi ci o takie: 1232802545.th.jpg

To nie podejdzie.W swoim aucie masz inny układ konsoli środkowej taki: 84527551.th.png

PZDR

Opublikowano
  • Autor

a jezeli mam podlaczone kable tam gdzie jest k-bus , ga, s-kont , i tam gdzie jest narysowane sloneczko to znaczy ze tez musze miec ten adapter??

chorus_1065.jpg

na tym zdjeciu widac ze pod k-bus leci biało niebieski kabelek ... wiec jak myslicie to jest to ??

dsci0176.jpg

Opublikowano

darkopolo napisal: W swoim aucie masz inny układ konsoli środkowej :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

mariuszsmietana czytaj dokladnie!!! chodzi mi o to czy mam can bus i czy musze kupowac adapter a nie jaki model chorusa 2 bedzie pasował w konsole

Opublikowano

mariuszsmietana czytaj dokladnie!!! chodzi mi o to czy mam can bus i czy musze kupowac adapter a nie jaki model chorusa 2 bedzie pasował w konsole

w fabrycznej instalacji nie masz sygnału CAN doprowadzonego do radia, jeśli masz poliftowe zegary z fis'em to istnieje opcja podciągnięcia sygnału CAN bezpośrednio z licznika (ale musisz to sprawdzić, jest na forum temat o tym), a jeśli nie to pozostaje tylko adapter...

Opublikowano
  • Autor

no tak wiem o tym ze sie da , ale mi chodzi o to ze juz mam jakies kable w miejscu k-bus itp ..... i czy one oznaczaja ze mam ten can bus !!!!!! czy w kazdej a4 ponizej 2001 sa takie montowane :wallbash: Zaznaczyłem na zdjeciu ktore piny mam okablowane

chorus1065.jpg

Opublikowano

no ale co chcesz zrobić z k-bus? to jest pin diagnostyczny, s-kont to jedno z zasilań, GA to gala, to słoneczko to podświetlenie

i czy one oznaczaja ze mam ten can bus !!!!!

masz pretensje do kolegi że nie czyta dokładnie a przecież napisałem:

w fabrycznej instalacji nie masz sygnału CAN doprowadzonego do radia,

trochę pokory :wink4: nikt tutaj nie musi Ci pomóc, jedynie może...

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem i nie mam pretensji :P no ale w mojej instalacji przy radiu bylo juz kombinowane (widac na zdjeciu powyzej ) i chcialem sie dowiedziec ktore kable na pinach odpowiadaja za can busa bo juz naprawde zglupialem :kox:

Opublikowano

z tego co widzę na fotce, to wszystkie przewody wychodzą z fabrycznej wiązki, a w niej nie ma sygnału CAN

jeśli ktoś doprowadził sobie sygnał z liczników to raczej te 2 kabelki byłyby osobno, tak mi się wydaje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

aha, dzieki za pomoc , pozdrwiam.