Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Pomoc w doborze sprzęgła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jestem w kropce. Musze wymienić sprzęgło tylko nie wiem na jakie. Oczywiscie chce lepsze czyli np. sachsa i znalazlm takie http://allegro.pl/show_item.php?item=874992166&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. tylko moj kolega ktory pracuje w inter carsie sprawdzal w komputerze po numerze nadwozia i okazalo sie ze nie bedzie pasowalo. Moj numer nadwozia to WAUZZZ8DZVA018765. jak to mam sprwdzic?

Opublikowano

Napisać/zadzwonić do kolegi TOM77 - dostaniesz odpowiednie sprzęgło w trybie ekspresowym i dobrej cenie.

Patrz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_w_super_cenach_z_hurtowni_duze_upusty_dla_klubowiczow-t30793.0.html

Opublikowano
  • Autor

Kur... :wallbash: mimo ze jeszcze nie otrzymalem info od kolegi TOM77 to dwoch sprzedawców dobralo mi komplet sachsa za 700 zl mimo ze na allegro sa komplety sachsa do mojego silnika za ok 550. Panowie jest jakas szansa dobrać tanszy zestaw bo razem z wymiana wyjdzie mi tysiac zlotych prawie :/

Opublikowano

Panowie jest jakas szansa dobrać tanszy zestaw bo razem z wymiana wyjdzie mi tysiac zlotych prawie :/

lepiej wstawić cos porządnego bo chyba nie chcesz za jakiś czas kupować kolejnego sprzęgła i po raz kolejny płacić za wymianę, ja polecam zestaw Luka płaciłem jakieś 750 zł