Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Jakie wymiary tłumika końcowego w A4 b5 QUATTRO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wie ktos jakie sa wymiary tłumika końcowego do a4 b5 quattro? bo chce sobie wstawic sportowy i nie wiem jakie mam wymiary. Auto na warsztacie.

Opublikowano

też myśle nad zmianą koncowego tłumika na jakiś "sportowy" - masz coś konkretnego na oku??

Opublikowano
  • Autor

mam. i to nawet niedrogo. kuknij sobie na tlumiki-gruchot.pl Robia tam tlumiki pod wymiar za rozsadne pieniadze.

Opublikowano

po co kombinowac. wystarczy wyciac srodkowy :cool1:

Opublikowano

po co kombinowac. wystarczy wyciac srodkowy :cool1:

I mieć zdeka męczące buczenie w środku... :tongue4:

Opublikowano

środkowy zostaje :good:DP pójdzie tylko , potem środkowy i coś na koniec ale żeby hardcoru nie było :evil:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie. nie lubie takiej napierdzielanki. leciutki basik moze byc a nie start airbusa :rolleyes:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 11:42_________________________________________________bede zamawial z tej stronki co wyzej wymienilem i zdam relacje[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 11:45_________________________________________________Ale nie wiem co wladowac zamiast katalizatora. myslalem zeby wstawic rure 2,5 cala, ale na tej stronie znalazlem cos takiego zamiennik katalizatora-strumienica, ma to na allegro.

http://img189.imageshack.us/img189/7425/sdc14663.jpg

http://img686.imageshack.us/img686/4350/sdc14429.jpg

co o tym sadzicie?

Opublikowano

a co tam w tym "czymś" w środku jest? rura sama? czy "strumienica" :thumbdown: ? najlepeij jakby rura była i już a jeszcze lepiej DP 2,5 cala i spokój :good:

Opublikowano
  • Autor

jakas siatka dookola i za nia chyba wata wygluszajaca czy cos takiego.

Opublikowano

Powiem Ci tak, na doświadczeniu własnego auta...Wydech bez środkowego i zostawiona pucha po kacie(po poprzednim właścicielu), buczy w środku...zastanowienie....wsadziłem tłumik przelotowy(okrągła obudowa nie jak KAT) zamiast kata. Buczenie się zmniejszyło ale miałem takie delikatne pyrkanie w pewnym zakresie obrotów (da się spokojnie przeżyć). Nie wiem jak jest przy samej rurce...tyle.

Opublikowano

Powiem Ci tak, na doświadczeniu własnego auta...Wydech bez środkowego i zostawiona pucha po kacie(po poprzednim właścicielu), buczy w środku...zastanowienie....wsadziłem tłumik przelotowy(okrągła obudowa nie jak KAT) zamiast kata. Buczenie się zmniejszyło ale miałem takie delikatne pyrkanie w pewnym zakresie obrotów (da się spokojnie przeżyć). Nie wiem jak jest przy samej rurce...tyle.

pewnie buczala zostawiona puszka kata. moskal tak ma.

miales DP bez srodkowego i koncowy ori?

Opublikowano

Tak jak mówiłem...Zostawiona pusta pucha po kacie, brak środkowego i końcowy ABT... A buczała najbardziej pusta pucha po kacie lecz tłumik przelotowy nie rozwiązał do końca sprawy. Miałem tłumik okrągły a nie w obudowie kata, z tego co mówił producent, lepiej wycisza okrągły (z doświadczenia jego auta).

Opublikowano
  • Autor

chyba w starego kata wspawam rure i tyle...