Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ;( możecie mi podać waszym zdaniem powody jakie spowodowały konieczność wymiany korbowodu a Audi A4 2003r silnik 2,0FSI??? [mod]Nie wiem o co pytasz - pisz poprawnie bo jest to nie zrozumiałe[/mod]
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ;( możecie mi podać waszym zdaniem powody jakie spowodowały konieczność wymiany korbowodu a Audi A4 2003r silnik 2,0FSI??? a z jakich przyczyn zostały wymienione?z jaka usterką auto poszło na warsztat i dlaczego Ci powiedzieli,ze trzeba wymienić korbowód?napisz coś wiecej
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ;( możecie mi podać waszym zdaniem powody jakie spowodowały konieczność wymiany korbowodu a Audi A4 2003r silnik 2,0FSI??? a z jakich przyczyn zostały wymienione?z jaka usterką auto poszło na warsztat i dlaczego Ci powiedzieli,ze trzeba wymienić korbowód?napisz coś wiecej właśnie on o to pyta
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ;( możecie mi podać waszym zdaniem powody jakie spowodowały konieczność wymiany korbowodu a Audi A4 2003r silnik 2,0FSI??? a z jakich przyczyn zostały wymienione?z jaka usterką auto poszło na warsztat i dlaczego Ci powiedzieli,ze trzeba wymienić korbowód?napisz coś wiecej właśnie on o to pyta powodem,moze byc pekniecie,zlamanie etc-skad mamy wiedziec,dlaczego ktos to wymienil? wydaje mi sie,ze autor wątka ma wymieniony i sie chce dowiedziec,czy ktos go nie oszukal i nie naciągnął na niepotrzebne koszty...
Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 słuchaj kupiłem A4 od handlarza .... spoko wydaje się koleś (swojak) teraz wziąłem brief i znalazłem na www książkę z telefonem gościa z który jako ostatni był właścicielem tego pojazdu i mówił mi że: "przez ostatni rok około 9miesięcy auto sprawiało mu problemy z elektroniką silnika i z samym silnikiem..." :shocked: :shocked: że jakieś 8 tygodni temu coś z tłokami mu sie zdziałało i oddał furmanke do Audi AUTO HAUS...i zakupił nówetę Audi...ale jak koleś w woj świętokrzyskim sprawdzał mi VAGiem auto to nic nie wykazało zero po prostu nic... auto płynnie się toczy, schodzi z obrotów, przyspiesza nie szarpie ramą nie ma wycieków, ogólnie przez 250km jechało jakby silnika nei miało...cisza spokój brak zakłóceń, pełen luz - czy mam się martwić czy sądzicie że to mentalność niemiecka starego faceta z Luftwaffe????
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to skąd wiesz,ze byly wymieniane korby?
Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 koledzy powiem szczerze gadanie z Niemcem starej daty (Bawaria-ich dialekt) powoduje że mogę części nie zajarzyć ... mówił coś o tłokach i że ten jak on to powiedział patyk co wprawia w ruch tłoki został wymieniony bo mu się tłoki odkleiły ...
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 koledzy powiem szczerze gadanie z Niemcem starej daty (Bawaria-ich dialekt) powoduje że mogę części nie zajarzyć ... mówił coś o tłokach i że ten jak on to powiedział patyk co wprawia w ruch tłoki został wymieniony bo mu się tłoki odkleiły ... masz jakies dokumenty,rachunki etc?
Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie mam żadnego rachunku bo niby skąd....ach sam nei wiem co myśleć o tym, czy się tym stresować??? czy olać z drogi 250km miałem mega przyjemne odczucia.... więc nie wiem czy jest sens się zadręczać>>>
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to jeszcze nie kupiłeś tego auta? bo juz zglupiałem
Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 2,0FSI przy mega spokojnej jeździe 7,2l/100km mega jednostka elastyczna, bez skoków obrotów, jedynie co mój błąd że przed wyjazdem nie zobaczyłem ile jest oleju na bagnecie ... a po ok. 130km komputer pokazał min oleju, dolałem 1l i było do 4nacięcia na bagnecie....muszę wymienić olej i kontrolować jeśli okaże się że bierze olej to pytanie ile może żebym się nie stresował??? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ kupiłem kupiłem... i teraz po brifie se odnalazłem adres kolesia z Niemiec i chciałem dowiedzieć się że wlepa na rozrządzie jest oki....dowiedziałem się że serio jest oki i w ASO wymieniane jest przy 93tyś km 08/2009 więc spoko ale dowiedziałem sie innych mało wesołych informacji....
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 poczekaj-poukładajmy to w całość-kupiłeś auto,nie masz zadnych rachunków,ani dowodów napraw,jedyne co masz-to szczątkowe info od byłego właściciela,ze cos bylo w aucie robione-tak?
chudineze Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie wiem czy ty jesteś w pełni sił bo tak piedaczysz, że nie wiadomo o co chodzi. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi