Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szukam pracy w Wawie lub pomysłu na interes do 40tyś PLN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem na etapie poszukiwania pracy najlepiej w Warszawie lub bliskich okolicach. Może ktoś wie o jakiejś fajnej posadce i zechce podzielić się ze mną tą informacją będę bardzo wdzięczy i postaram się w jakiś sposób zrekompensować.

Jeśli to nie problem proszę o zorientowanie się może w Waszym zakładzie pracy poszukują kogoś, bo z ogłoszenia z prasy lub neta przestaje powoli wierzyć :wallbash:

Jestem absolwentem SGGW (studia dzienne) inż. Wydziału Nauk o Zwierzętach.

Obecnie pracuje w firmie transportowej jako koordynator i organizator logistyczny.

Chętnie podejmę pracę w branży, która umożliwi mi dalszy rozwój zawodowy.

Mam doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych.

Biegle orientuje się w topografi Warszawy i mam spore doświadczenie w jeździe po kraju i Europie.

Językiem angielskim posługuje się w stopniu komunikatywnym.

Posiadam umiejętność pracy w zespole.

Wymarzona praca - szef transportu :naughty: no może na początku ayststent :rolleyes:

Alternatywnie myślę o założeniu własnego biznesu tylko nie wiem w jaką branże najlepiej uderzyć. Do dyspozycji powiedzmy, że mam 40tyś zł może udało by sie trochę więcej ale wolał bym raczej pozostać przy tej kwocie. Myślałem o założeniu własnego sklepu monopolowego, ale jest to sprawa dość trudna do załatwienia formalnie (koncesja), a najtrudniejsze jest dogadanie się z lokalnymi gangsterami i podobno łatwo zarobić kulke. Jeśli macie jakieś sugestie i pomysły a chciałby sie nimi podzielić to bardzo proszę.

Pozdrawiam Radek

Opublikowano

Do dyspozycji powiedzmy, że mam 40tyś zł

Galerianki :kox:

Prosty biznes jak budowa cepa.

Jedziesz na stadion..kupujesz 1000 par białych kozaków..opcjonalnie z wężowe skórki ( Brada..Dolsze & Dżabana..Auforio Armani ).. Jedziesz do Arkadii i wabisz galerianki.." numer z marchewką i rodeo " za kozaki :decayed:

Wynajmujesz kawalerkę na Nowolipkach..dajesz ogłoszenie do lokalnej pracy i syfu internetowego , że Lolita i Lutriszja są gotowe i chętne.. dzwoni pacjent podajesz mu namiary na mieszkanie ..Ty ustawiasz się z galerianką w mieszkaniu..wypsztyczą się..Ty dajesz lasce podrobione kozaczki..koleś płaci Ci 100 - 200 zł i jesteś zarobiony :decayed: :decayed:

A tak na serio to prasa..gumtree..i inne portale z pracą..ale chyba nie ma lekko :kwasny:

Opublikowano

o tej gangsterce w związku z monopolowym gdzieś słyszałeś,czy masz jakieś doświadczenie :cool1:

nie wiem jak jest w wawie,ale w trójmieście kulturalnie proponują ci "współpracę",nikt nikogo do niczego nie zmusza :)

nie wiem jakie zarobki by cię satysfakcjonowały,ale jeżeli zadowolisz sie paroma tysiami,to możesz wziąć jakis sklep w ajencje,

Żabka szuka nowych ajentów,choć ta sama praca włożona w swój własny sklep,przyniesie 10x więcej kasy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Do dyspozycji powiedzmy' date=' że mam 40tyś zł

[/quote']

A tak na serio to prasa..gumtree..i inne portale z pracą..ale chyba nie ma lekko :kwasny:

Juz sledzę to i powiem że bryndza straszna i tyle co CV i tych piepszonych listów motywacyjnych wysłałem to szkoda gadać.[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________

o tej gangsterce w związku z monopolowym gdzieś słyszałeś,czy masz jakieś doświadczenie :cool1:

nie wiem jak jest w wawie,ale w trójmieście kulturalnie proponują ci "współpracę",nikt nikogo do niczego nie zmusza :)

nie wiem jakie zarobki by cię satysfakcjonowały,ale jeżeli zadowolisz sie paroma tysiami,to możesz wziąć jakis sklep w ajencje,

Żabka szuka nowych ajentów,choć ta sama praca włożona w swój własny sklep,przyniesie 10x więcej kasy :wink4:

W wawie moj barat cioteczny pracował w monopolu i trzeba było płacić albo towar na pólce zamienia sie w drobne kryształki.

Zrobiłem nawet biznas plan na firmę sprzątajaca powierzchnię biurową, ale konkurencja zabyt silna jest zeby zaczynać w pojedynkę. Miałem rozkręcic oddział w swojej obecnej firmie zajmujacy sie tym, ale rozeszło sie po kosciach.

Pracował ktoś w tej branży? Może coś doradzi?

Opublikowano

A może firma co usuwa graffiti i inne zanieczyszczenia z elewacji domów ,bloków itp...

http://www.alterius.pl/sprzedaz.php

Odpalisz działkę dla blokersów i firma się rozwinie jak ta lala :tongue4:

Opublikowano

A może firma co usuwa graffiti i inne zanieczyszczenia z elewacji domów ,bloków itp...

http://www.alterius.pl/sprzedaz.php

Odpalisz działkę dla blokersów i firma się rozwinie jak ta lala :tongue4:

Super pomysł ale niedopracowany :wink4: poco się dzielić samemu w nocy grafity zapodawać :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Śmiechy, śmiechami ale tam jest napisane, że czas realizacji zamówienia to 4-6tyg wiec raczej muszą mieć zamówienia.

A tak na serio to orientował się, ktoś o wolym etacie dla mnie :naughty:

Opublikowano

za 40tys kup busa i rób usługi typu przeprowadzki lub podobne u nas tak dużo ludzi działa np. pracują w DHL a po godzinach przeprowadzki nie wiem coś komuś przewieź :cool1:

Opublikowano
  • Autor

za 40tys kup busa i rób usługi typu przeprowadzki lub podobne u nas tak dużo ludzi działa np. pracują w DHL a po godzinach przeprowadzki nie wiem coś komuś przewieź :cool1:

Akurat pracuję w w tej branzy i powiem, że trudno z robotą jest i trzeba sie nazapieprzać że szkoda gadać a konkurencja nie śpi i daje żenująco niskie ceny. Mam nawet kilku znajomych, którzy maja busy do przeprowadzek i kicha straszna.

Podobno na kurierce nie da sie juz zarobić. Podobo jedyny sposub zeby wyjsc na swoje to kupic jakiegoś strucla, który sie nie psuje i wozić małe przesyłki, bo jak busem to trafiaja się opony, karmy dla zwierząt, ksiązku itp podobno po całym dniu człowiekowi wszystkiego sie odechciewa.

Może jeszcze jakiś pomysł?

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio straciłem 3 tyś zł wiec moze sobie odpuszczę :gwizdanie:

Opublikowano

no początku jest loteria ale jak sie trochę popatrzy na te wykresy to można przewidzieć :gwizdanie:

tez na początku wtopiłem ale później udało mi sie przewidzieć i 25% w miesiąc zarobiłem :kox:

a później kupiłem audi i nie ma sie juz czym narazie porządzić ;(