sołtys85 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam Jestem na etapie poszukiwania pracy najlepiej w Warszawie lub bliskich okolicach. Może ktoś wie o jakiejś fajnej posadce i zechce podzielić się ze mną tą informacją będę bardzo wdzięczy i postaram się w jakiś sposób zrekompensować. Jeśli to nie problem proszę o zorientowanie się może w Waszym zakładzie pracy poszukują kogoś, bo z ogłoszenia z prasy lub neta przestaje powoli wierzyć Jestem absolwentem SGGW (studia dzienne) inż. Wydziału Nauk o Zwierzętach. Obecnie pracuje w firmie transportowej jako koordynator i organizator logistyczny. Chętnie podejmę pracę w branży, która umożliwi mi dalszy rozwój zawodowy. Mam doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych. Biegle orientuje się w topografi Warszawy i mam spore doświadczenie w jeździe po kraju i Europie. Językiem angielskim posługuje się w stopniu komunikatywnym. Posiadam umiejętność pracy w zespole. Wymarzona praca - szef transportu no może na początku ayststent Alternatywnie myślę o założeniu własnego biznesu tylko nie wiem w jaką branże najlepiej uderzyć. Do dyspozycji powiedzmy, że mam 40tyś zł może udało by sie trochę więcej ale wolał bym raczej pozostać przy tej kwocie. Myślałem o założeniu własnego sklepu monopolowego, ale jest to sprawa dość trudna do załatwienia formalnie (koncesja), a najtrudniejsze jest dogadanie się z lokalnymi gangsterami i podobno łatwo zarobić kulke. Jeśli macie jakieś sugestie i pomysły a chciałby sie nimi podzielić to bardzo proszę. Pozdrawiam Radek
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Do dyspozycji powiedzmy, że mam 40tyś zł Galerianki Prosty biznes jak budowa cepa. Jedziesz na stadion..kupujesz 1000 par białych kozaków..opcjonalnie z wężowe skórki ( Brada..Dolsze & Dżabana..Auforio Armani ).. Jedziesz do Arkadii i wabisz galerianki.." numer z marchewką i rodeo " za kozaki Wynajmujesz kawalerkę na Nowolipkach..dajesz ogłoszenie do lokalnej pracy i syfu internetowego , że Lolita i Lutriszja są gotowe i chętne.. dzwoni pacjent podajesz mu namiary na mieszkanie ..Ty ustawiasz się z galerianką w mieszkaniu..wypsztyczą się..Ty dajesz lasce podrobione kozaczki..koleś płaci Ci 100 - 200 zł i jesteś zarobiony :decayed: A tak na serio to prasa..gumtree..i inne portale z pracą..ale chyba nie ma lekko
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 o tej gangsterce w związku z monopolowym gdzieś słyszałeś,czy masz jakieś doświadczenie nie wiem jak jest w wawie,ale w trójmieście kulturalnie proponują ci "współpracę",nikt nikogo do niczego nie zmusza nie wiem jakie zarobki by cię satysfakcjonowały,ale jeżeli zadowolisz sie paroma tysiami,to możesz wziąć jakis sklep w ajencje, Żabka szuka nowych ajentów,choć ta sama praca włożona w swój własny sklep,przyniesie 10x więcej kasy
sołtys85 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Do dyspozycji powiedzmy' date=' że mam 40tyś zł [/quote'] A tak na serio to prasa..gumtree..i inne portale z pracą..ale chyba nie ma lekko Juz sledzę to i powiem że bryndza straszna i tyle co CV i tych piepszonych listów motywacyjnych wysłałem to szkoda gadać.[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________ o tej gangsterce w związku z monopolowym gdzieś słyszałeś,czy masz jakieś doświadczenie nie wiem jak jest w wawie,ale w trójmieście kulturalnie proponują ci "współpracę",nikt nikogo do niczego nie zmusza nie wiem jakie zarobki by cię satysfakcjonowały,ale jeżeli zadowolisz sie paroma tysiami,to możesz wziąć jakis sklep w ajencje, Żabka szuka nowych ajentów,choć ta sama praca włożona w swój własny sklep,przyniesie 10x więcej kasy W wawie moj barat cioteczny pracował w monopolu i trzeba było płacić albo towar na pólce zamienia sie w drobne kryształki. Zrobiłem nawet biznas plan na firmę sprzątajaca powierzchnię biurową, ale konkurencja zabyt silna jest zeby zaczynać w pojedynkę. Miałem rozkręcic oddział w swojej obecnej firmie zajmujacy sie tym, ale rozeszło sie po kosciach. Pracował ktoś w tej branży? Może coś doradzi?
wypsiu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 A może firma co usuwa graffiti i inne zanieczyszczenia z elewacji domów ,bloków itp... http://www.alterius.pl/sprzedaz.php Odpalisz działkę dla blokersów i firma się rozwinie jak ta lala
Destiny007 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 A może firma co usuwa graffiti i inne zanieczyszczenia z elewacji domów ,bloków itp... http://www.alterius.pl/sprzedaz.php Odpalisz działkę dla blokersów i firma się rozwinie jak ta lala Super pomysł ale niedopracowany poco się dzielić samemu w nocy grafity zapodawać :polew:
sołtys85 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Śmiechy, śmiechami ale tam jest napisane, że czas realizacji zamówienia to 4-6tyg wiec raczej muszą mieć zamówienia. A tak na serio to orientował się, ktoś o wolym etacie dla mnie
tymonA4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 za 40tys kup busa i rób usługi typu przeprowadzki lub podobne u nas tak dużo ludzi działa np. pracują w DHL a po godzinach przeprowadzki nie wiem coś komuś przewieź
sołtys85 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 za 40tys kup busa i rób usługi typu przeprowadzki lub podobne u nas tak dużo ludzi działa np. pracują w DHL a po godzinach przeprowadzki nie wiem coś komuś przewieź Akurat pracuję w w tej branzy i powiem, że trudno z robotą jest i trzeba sie nazapieprzać że szkoda gadać a konkurencja nie śpi i daje żenująco niskie ceny. Mam nawet kilku znajomych, którzy maja busy do przeprowadzek i kicha straszna. Podobno na kurierce nie da sie juz zarobić. Podobo jedyny sposub zeby wyjsc na swoje to kupic jakiegoś strucla, który sie nie psuje i wozić małe przesyłki, bo jak busem to trafiaja się opony, karmy dla zwierząt, ksiązku itp podobno po całym dniu człowiekowi wszystkiego sie odechciewa. Może jeszcze jakiś pomysł?
wuju Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/fundusze/ jak dobrze rozkminisz to można niezła kasę wyciągnąć :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ostatnio straciłem 3 tyś zł wiec moze sobie odpuszczę :gwizdanie:
wuju Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no początku jest loteria ale jak sie trochę popatrzy na te wykresy to można przewidzieć :gwizdanie: tez na początku wtopiłem ale później udało mi sie przewidzieć i 25% w miesiąc zarobiłem a później kupiłem audi i nie ma sie juz czym narazie porządzić ;(
Rekomendowane odpowiedzi