Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Alu-felgi do A4 rozsądna cena !?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W wyniku wypadku mój samochód poszedł(pojechał) do kasacji. Zrządzeniem losu kilka dni przed fatalnym dniem wymieniłem opony na zimowe. Zastanawiam się nad sprzedażą kompletu felg wraz z oponami. Dodam że felgi i opony są nowe (samochód miał jedynie 4 miesiące w momencie wypadku).

Pytanie jest proste.

Ile powinienem poprosić za wspomniany komplet felg z oponami? Cena z salonu wydaje mi się zbyt wygórowana. Opony na felgach to Bridgestone Potenza 205/55/R16. Felgi jak na załączonym zdjęciu.

Liczę na waszą pomoc.

1kpUlJ.jpg

Pozdrawiam,

A

Opublikowano

wejdź na allegro i zobacz po ile takie chadza to sie dowiesz za ile możesz je sprzedać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Cześć,

Sprawdzałem na Allegro jednak identycznych felg wraz z oponami nie ma na tapecie. Dzwoniłem do salonu. Jednak 1300/1400 za felgę wraz z oponą to trochę za dużo. Bałbym się zaśpiewać taką cenę. I stąd właśnie moje pytanie do Was.

Dzięki za radę.

Pozdrawiam,

A

Opublikowano

1300/1400 za felgę wraz z oponą

tyle to za komplet możesz brać

1500-2000 więcej raczej za nie nie dostaniesz :guma:

Opublikowano

Mozna wystawić i za 1300 zł sztuka, ale jestem pewien, że nikt tego nie kupi. 4 miesięczne felgi Ori + opony wprawdzie 16 calowe, ale mysle za ok 2- 2,5 tys komplet to max. Jednak trudno powiedzieć jakie bedzie zainteresowanie

Opublikowano

Realnie to około 2 tys zł powinieneś wziac

Opublikowano
  • Autor

kwota 2000 nie wchodzi w grę. taką sumę musiałem przeznaczyć na kupno stalowych felg i zimowych opon. w takim wypadku lepszym rozwiązaniem będzie pozostawienie sobie wspomnianych felg na zimę. mniej będzie pracy za rok z kupnem i zmianą opon.

Dzięki za pomoc

Opublikowano

kwota 2000 nie wchodzi w grę

więcej nie weźmiesz na pewno, za taka kwotę można kupić teraz 18/19 cali ze zdrowymi oponami :hi:

Opublikowano

kwota 2000 nie wchodzi w grę. taką sumę musiałem przeznaczyć na kupno stalowych felg i zimowych opon. w takim wypadku lepszym rozwiązaniem będzie pozostawienie sobie wspomnianych felg na zimę. mniej będzie pracy za rok z kupnem i zmianą opon.

Dzięki za pomoc

Ja bym zostawił sobie te fele na zimę... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Za kilka rzucę komplet na allegro. Jeśli nic z tego nie wypali tak właśnie zrobię. Przeznaczę te felgi na zimę.

Opublikowano

Dokładnie, wrzuć w ogłoszenia, tak tutaj jak i na Allegro,chociaz teraz zima to i zainteresowanie może byc mniejsze, wiosna sie ruszy temat z alu felgami.

Opublikowano
  • Autor

cenna uwaga. fakt. dzięki

Opublikowano

Sprzedać za 2000 to lepiej sobie już zostawić.

Opublikowano

sprzedaj osobno fele i osobno opony , za felgi weź 1800-2000 , a za opony 1500 i Ci sie zwróci , razem kpl nie sprzedasz, niestety ludzie wolą kupić felgi z oponami łysymi i po roku dokupić opony :wink4:

Opublikowano

sprzedaj osobno fele i osobno opony , za felgi weź 1800-2000 , a za opony 1500 i Ci sie zwróci , razem kpl nie sprzedasz, niestety ludzie wolą kupić felgi z oponami łysymi i po roku dokupić opony :wink4:

tylko weź pod uwage ze to sa 16-ki i jak by nie było urzywane nie ważne ile, i takiej kasy nikt mu nie da

szkoda sprzedawać

a za 1500 to sobie można opony w sklepie nówki kupić :hi:

Opublikowano

To prawda, że można sprzedać osobno ale nowe opony w internecie można kupić za 1500 zł i to bardzo dobre... Teraz patrzałem na rachunek za swoje nówki takie na jakich wychodził z fabryki 1770,00 zł więc za 1500,00 zł używek bym nie kupił nigdy...

felgi to 300,00 -450,00 zł za Twoje używane chyba, że ktoś będzie szukał takich i miał kasę to da maks 2000,00 zł za 4 felgi...

16 cali w dzisiejszych czasach nie robi szału ludzie chcą 17 cali bo na takich to fiaty wyjeżdżają z salonów a ich audi nie może być gorsze... ople insignia widuje na 19 calach a raz na 20 calowych felgach w dieslu :).

Lepiej sobie zostaw te felgi z oponami bo w nowym aucie to za podobną cenę będziesz kupować same nowe opony.