Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarna Perła 2,6 V6 by Arturo86r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No to nr gg. 6963317 wal jak w dym... Co do tego ze bedziesz zmeinial felgi to ja te twoje 16 ori chetnie przytule po jakiejs dobrej cenie oczywiscie :naughty: nawet do Krakowa podjade i mozemy jakis spocik zrobic :> . i powiedzcie mi prosze jak zamiesczacie moje wypowiedzi w swoich postach w takiej ciemniejszej ramce (cytat)bo ni hu.a nie umiem tak zrobic :no:

Opublikowano

No to nr gg. 6963317 wal jak w dym... Co do tego ze bedziesz zmeinial felgi to ja te twoje 16 ori chetnie przytule po jakiejs dobrej cenie oczywiscie :naughty:nawet do Krakowa podjade i mozemy jakis spocik zrobic :> . i powiedzcie mi prosze jak zamiesczacie moje wypowiedzi w swoich postach w takiej ciemniejszej ramce (cytat)bo ni hu.a nie umiem tak zrobic :no:

Klikasz na CYTUJ w poscie kolegi ktorego chcesz wkleic wypowiedz i robi sie to dalej z automatu.

Co do silnika, wbrew opinii innych ktorzy nie mieli ABC moja sztuka pali tyle ile w podpisie - mozesz kliknac sobie na spalanie i otworzy Ci sie moje konto na MOTOSTAT a tam kilkanascie tankowan do pelna przez rok czasu. Ja swoim ABC zrobilem 20tys km i zlego slowa nie moge powiedziec. Co do osiagow, zdrowe ABC daje rade chociaz wiadomo ze z czasem brakuje.... ale brakuje tez wlascicielom S4 po jakims czasie ;)

Napisz, jesli to nie tajemnica, ile zaplaciles za autko? Moze byc na PW, na wiosne jak fundusze pozwola bede myslal o zmianie na E39 lub A6 C5 ale jak widze A4ki w okolicy 10tys to az mi sie slabo robi jak mam pomyslec ze z takim wyposazeniem i w dobrym stanie mialbym oddac za takie psie pieniadze.

Opublikowano
  • Autor

No dalem niewiele bo 9tys. dodam tylko ze jest wymieniona cala zawiecha z przodu i rozrzad, wiec generlanie stosunek ceny do jakosci :naughty: Pozatym jest do sprzedania E39 ladna jakbys cos chcial wiedziec na temta BMW to pytaj- wiem wszystko :wink4:

Opublikowano

Ładny kolor :good:

silnik v6 :decayed:

co do pierwszej zmiany to zgodze sie z kolegami lampki poliftowe jak najbardziej :good:

Opublikowano

Trzeba założyć klan V6 :naughty::decayed:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

jestem za :naughty::good:

Opublikowano

zyłke cieniutka wsadzic miedzy znaczek a klape i przeciac a potem jakas benzyna ekstrakcyjna to zmyc albo wodka jakas :wink4:

Wódki szkoda... Najlepsze jest nitro lub denaturat... ;)

Opublikowano
  • Autor

jak najbardziej :naughty::good: :good: :good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:09_________________________________________________

zyłke cieniutka wsadzic miedzy znaczek a klape i przeciac a potem jakas benzyna ekstrakcyjna to zmyc albo wodka jakas :wink4:

Wódki szkoda... Najlepsze jest nitro lub denaturat... ;)

No pewnie ze szkoda moze sie przydac zdecydowanie do innych celów

Opublikowano

No dalem niewiele bo 9tys. dodam tylko ze jest wymieniona cala zawiecha z przodu i rozrzad, wiec generlanie stosunek ceny do jakosci :naughty:Pozatym jest do sprzedania E39 ladna jakbys cos chcial wiedziec na temta BMW to pytaj- wiem wszystko :wink4:

O BMW wiem duzo, mialem E36 i w sumie dalej mam bo zarejestrowane jest na mnie, jezdzi brat. Zarejestrowany jestem na BMW Klub Polska i innych forach. Mozesz napisac tutaj albo na priv co to za e39, z jakim motorem, rocznik i cena? Niestety zaczym bym sprzedal Audi pewnie beemka ucieklaby sprzed nosa. A druga sprawa... nie wiem czy chce ryzykowac bo mam dobra zadbana i nie brzydka sztuke ktorej brakuje tylko ori podlokietnika, zegarow FIS i kierownicy z eSy. No i chodzi mi po glowie tapicerka... alcantara + skora chociaz moja ori ma leciutkie przetarcie tylko w jednym miejscu.

Opublikowano

tak z ciekawości jak się ta skrzynia biegów sprawowała w tym bmw?

Opublikowano

BMW E39 1997r 2,0 150km step-tronic(niezla zabawa) jest to samochod ojca... wyglaskane, wychuchane, naprawde w ladnym stanie zreszta oto link do aukcji choc zdjecia nie oddaja prawdziwego uroku autka....

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11232917

Widzę że bety z tych lat też w c**j potaniały :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

tak z ciekawości jak się ta skrzynia biegów sprawowała w tym bmw?

Raczej sprawuje bo stoi jeszcze w garazu :)skrzynia super sprawa, mozna sie pobawic w manualu pokrecic na wyzszych obrotach z tym ze krzywdy motorowi nie da zrobic :chytry: jezeli chodzi o eksploatacje- zadnych problemow[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:16_________________________________________________

BMW E39 1997r 2,0 150km step-tronic(niezla zabawa) jest to samochod ojca... wyglaskane, wychuchane, naprawde w ladnym stanie zreszta oto link do aukcji choc zdjecia nie oddaja prawdziwego uroku autka....

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11232917

Widzę że bety z tych lat też w ch***j potaniały :wallbash:

stosunek jakosci do ceny... naprawde warto :good:

Opublikowano

Arturo86r PW lub gg, looknij :)

Opublikowano

:decayed: troche jest V6 :good:

Opublikowano

Im wiecej tym lepiej :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

_________________________________________________Audi A4 Club Polska Post połączony: [time]Luty 05, 2010, 15:43:50 pm[/time]_________________________________________________

Mała dostała kilka gratów które pewnie Wam sie nie beda podobały, bo nie są ori, no ale cóż kazdy ma to co lubi :)

Wiec tak zamowilem na allegro podłokietnik moim zdaniem zblizony wygladem do ori, wyglada naprawde dobrze, podnosi sie ma dodatkowa przegródke jest z niego bardzo zadowolony koszt razem z przesylką ok. 70zł :>

329cbb914e5351cdmed.jpg

d4ff2ff9c4d7e097med.jpg

Nastepnie doszły tez czujnik temp zewnetrznej, wewnetrznej i zegarek dodam ze przy tym gadzecie akurat dlugo sie zastanawialem czy wogole go zamontowac, postanowilem zrobic to na próbe jak bedzie sie prezentowac, poraz kolejny jestem zadwowolony, dodatkowo obwódki radia :wink4:

f038c2b21fb50b33med.jpg

Dzisiaj zakupilem zarówki postojowe W5W led cena 2x7zł plus komplet H7 Philips BlueVision efekt super, znikneło drazniące zołte swiatło z reflektorów a o ile lepiej swiecą przekonam sie wieczorem :>

2f72a99ae3a46935med.jpg

No i jeszcze bo bym zapomnial pierwszy mod jaki wykonalem: montaz głosników w tylnią półke 6x9 Hertz DCX 690 graja swietnie :good:

a9a3ecc4430427famed.jpg

Powoli zaczynam sie rozgładac za felą na lato:)jak zwykle bywa mam dylemat 16" czy tez moze 17" Pozdro i zapraszam do komentowania :hi:

Opublikowano

ten podłokietnik nie taki zły bo widziałem o wiele gorsze, ale radził bym ci jednak poszukać ori :wink4:

fele 16" :polew: stary minimum 17" i do tego jakaś gleba i już jest fajnie a o 18" nawet niewspomne :evil: