Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Czy po wyczyszczeniu katalizatora mogą być problemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

niedawno oberwał mi sie katalizator (cos w nim dzwoniło) wiec pojechałem go wyczyścić wycieli go opróżnili i wstawali z powrotem pustą puszkę jest to a4 z 96 roku 1.8 125 koni co to zmienia prócz dźwięku?? czy mogą być jeszcze jakieś problemy czy może lepiej w to miejsce wstawić jakaś strumienice jak tak to jaka??? przepraszam jeśli ten temat juz był!

Opublikowano

niektórzy twierdzą że powinni wspawać prostą rurkę... jeździj nie powinno nic się stać oprócz dźwięku - a jak to będzie męczące to wspawać rurkę w obudowie i będzie ciszej...

Opublikowano
  • Autor

teraz jest taki śmieszny dźwięk hehe prawie jak polonez:P ale to mi nie przeszkadza a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia??

Opublikowano

musi ci za***iście brzeczeć jak puszczasz gaz , fachowcy powinni w to wspawać rurke.

a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia??

nie kombinuj wstawiaj rure , daruj sobie strumienice ,tylko w Golfach III i Calibrach stwierdzono przyrost mocy na strumienicy , oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone , działa to tylko w takim zestawieniu. :good:

Opublikowano

teraz jest taki śmieszny dźwięk hehe prawie jak polonez:P ale to mi nie przeszkadza a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia??

ogólnie na forum nie polecane...

sam miałem w skodzie 1.4 i mi nie przeszkadzało... żadnych plusów nie zauważyłem

tylko w Golfach III i Calibrach stwierdzono przyrost mocy na strumienicy , oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone , działa to tylko w takim zestawieniu. :good:

mam nadzieję że Dawid to prawidłowo zrozumiał :gwizdanie:

przeciez magnetyzery to pic na wodę. wiekszej ściemy nie bylo od lat w swiecie motoryzacji

a nie mówiłem... :polew:

Opublikowano

poprawia ale nie w 1.8. spokojnie mozesz wspawac rurke.[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 12:58_________________________________________________

oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone

przeciez magnetyzery to pic na wodę. wiekszej ściemy nie bylo od lat w swiecie motoryzacji

Opublikowano

mam nadzieję że Dawid to prawidłowo zrozumiał :gwizdanie:

Dawid pewnie zrozumiał endriu juz niestety nie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki czyli wszystko wiem czyli zrobili mi to jak zwykłe patałachy dobrze ze dałem tylko za to 30 zł) czyli aby pozbyć sie tego śmiesznego dźwięku rurka w środek i po sprawie... wielkie dzięki :hi:

Opublikowano

Ok dzięki czyli wszystko wiem czyli zrobili mi to jak zwykłe patałachy dobrze ze dałem tylko za to 30 zł) czyli aby pozbyć sie tego śmiesznego dźwięku rurka w środek i po sprawie... wielkie dzięki :hi:

ja w adeerze tez miałem wycięty katalizator , ale nie zostawiłem puszki tylko wywaliłem cały i wstawiłem rure 2" , dzwięku/brzęczenia nie było

Opublikowano

ja w adeerze tez miałem wycięty katalizator , ale nie zostawiłem puszki tylko wywaliłem cały i wstawiłem rure 2" , dzwięku/brzęczenia nie było

Tylko wtedy mogą być problemy podaczas przeglądu. A nie lepiej kupić coś tylko przypominającego kata i wspawać?

Opublikowano
  • Autor

z rozbebeszeniem i wstawieniem rurki raczej nie ma dużo pracy wiec po co jeszcze wydawać pieniadze.??