Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Klips do wycieraczek Bosch i Valeo Audi B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi, czy w wycieraczkach Bosch Twin 909 do A4 miedzy 2001r a 2003r sa te klipsy do mocowania miedzy wycieraczka a tym nietypowym ramieniem??? Czy moze jest sama wycieraczka a ten klips trzeba miec stary? Bo ja mam polamany ten klips w trzy d... i nie da rady na nim zawiesic wycieraczki. To samo dotyczy Valeo Silencio VM211, czy tam jest jakis klips do zamocowania??? Chce zamowic na allegro, ale w zadnej aukcji nie jest napisane czy w komplecie sa jakies zatrzaski/klipsy/mocowania :/. A wydac bez sensu 100zl, to lepiej zatankowac do polowy bak ;) Jak ktos mial doczynienia z tymi NIETYPOWYMI wycieraczkami i ramionami w B6, to niech sie podzieli informacja ;) Pozdrawiam Wszystkich ;)

Opublikowano

Czesc!

nie wiem czy o tym samym klipsie mysle ale kiedys od kierowcy przy zakladaniu polamalem taki maly klips i w aso kosztowal mnie 1.50zl :)

czy o tym mowisz ?

Opublikowano
  • Autor

Jutro zrobie zdjecie tego klipsa, to moze bedzie wiadomo o co chodzi ;)

Opublikowano

Jeśli to są te niestandardowe mocowania wycieraczek, to w zestawie nie ma klipsa :wallbash:

Ale jak kolega oskaritto podpowiedział jest to groszowa sprawa w ASO czy Inter Cars napewno mocowanie dostaniesz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czesc koledzy , od niedawna mam swoje B6 i przy probie zdemontowania wycieraczki ułamałem ten klips , widze ze on jest nietypowy i chyba mam ten sam problem co wy. Dzieki za info ze w ASO mozna go dostac

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś z szanownych kolegów ma pod nosem ASO i mógłby pomóc mi w zdobyciu klipsów?