Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Sterownik do centralnego zamka - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam centralny zamek w autku, ale niestety bez pilota. Drazni mnie to troche bo czasem zamek zamarznie, a i od wkladania klucza lakier sie rysyuje w okolicach klamki :confused4:no nie ma co pisac wiadomo ze pilot bylby o duzo lepszy. Wiec co o tym myslicie, uzwyal moze ktos??czekam na opinie!!

http://moto.allegro.pl/item883703107_sterownik_audi_80_100_a2_a3_a4_a6_a8_tt.html

Opublikowano

witaj, też mam tą chińszczyznę z allegro już jakiś czas tylko że kluczyk scyzoryk i narazie sprawuje się dobrze. tylko w zimę tak jakby miał dużo krótszy zasięg :mysli: centralka wygląda na taką samą co mam. myślę że za te pieniądze można sobie trochę ułatwić życie bo mnie też denerwowało otwieranie z kluczyka i szukanie po ciemku zamka. chyba po prostu takie przyzwyczajenie do pilota z poprzedniego auta :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to git a jak jest z montazem?robiles to sam??

Opublikowano

nie robiłem tego sam ponieważ nie mam do tego warunków, a że to było tuż przed zimą to pod chmurką było już za zimno a do lata nie chciałem czekać bo to właśnie w zimie się bardzo przydaje gdy zamarzają zamki. pojechałem do kolesia który się specjalizuje w tych sprawach i całość założył mi w 15min, ale skasował mnie prawie na 100zl :wallbash: jak mówiłem że chciałem to zrobić sam to zaczął mi coś opowiadać ze nie jeden już taki był a później pompkę centralnego do niego przywoził na naprawę (ale zapewne tak mówił tylko dlatego żeby mieć klienta) szczerze mówiąc gdyby to było lato to podjął bym się tego sam i kasa by w kieszeni została. aaa i niby przysyłają oni z centralką instrukcję montażu jej, ale lepiej sobie poszukaj na forum, jest cała fotorelacja krok po kroku opisana jak to zrobić, jaki kolor przewodu, gdzie podłączyć itp. więc jeśli masz warunki i trochę samozaparcia napewno sobie poradzisz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Włascwie potrzebna mi tylko jedna informacja. Mianiowicie gdzie jest u nas jest sterownik do centrala (lub pompka) zeby moc wpiac sie modulem sterowanym z pilota. chodzi mi o dokladne miejsce w A4 gdzie to jest umiejscowione

Opublikowano

wpinasz sie w kostki które masz przy pedałach po lewej stronie , trzeba tylko zdjać obudowe która trzymaja 2 wkrety :good:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________a może lepiej odrazu jakis alarm z dzwiekiem :wink4:

http://moto.allegro.pl/item887572140_sam_zamontuj_autoalarm_do_audi_a4_b5_1995_2000r.html

Opublikowano

kurcze szkoda że ja nie pomyślałem o takim czymś żeby założyć od razu taki centralny z alarmem :confused4: koszt nie dużo większy niż zapłaciłem za scyzoryk z centralką