sebastian1979 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jakie kontrolki powinny się zapalić po przekręceniu kluczyka ale nie odpalając silnika. Pytam się dlatego że od niedawna zaczeła mi się zapalać lampka ABS (oczywiscie gasnie po odpaleniu). a z kolei teraz sie nie wlącza jakaś czerwona chyba od poduszek. Mechanik mi ostatnio podłączał dodatkowe urządzenia pod aku, i mieszał cos w bezpiecznikach. Może ktoś ma jakiś pomysł [mod]Proszę używać prefixów - kolejne watki niezgodnie z regulaminem będą lądowały w koszu[/mod]
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jakie kontrolki powinny się zapalić po przekręceniu kluczyka ale nie odpalając silnika. Pytam się dlatego że od niedawna zaczeła mi się zapalać lampka ABS (oczywiscie gasnie po odpaleniu). a z kolei teraz sie nie wlącza jakaś czerwona chyba od poduszek. Mechanik mi ostatnio podłączał dodatkowe urządzenia pod aku, i mieszał cos w bezpiecznikach. Może ktoś ma jakiś pomysł to namieszał jedz do niego niech to poprawi
Rekomendowane odpowiedzi