sosna22222 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam wszystkich Mam zepsutą sprężarke klimatyzacji i chcialbym kupic nową ( tzn uzywke albo po regeneracji). Jest pare ofert na allegro tylko ze ja nie wiem dokladnie jaka sprezarka bedzie pasowala do mojego modelu. Dlatego prosze o pomoc tzn czym mam sie kierowac wybierajac sprezarke zeby mi pasowala Pozdrwaiam
pre_pl Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 A dlaczego nie wymontujesz starej, żeby wiedzieć co kupić ?
sosna22222 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2007 jesli nie otrzymam odpowiedzi to tak bede musial zrobic liczylem ze ktos mi podpowie i za jednym zamachem mechanik mi zdemontuje stara i zalozy nowa proszę, przestań wrzucań tyle emotów[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 18:44 _________________________________________________a co z tymi emotami nie tak?
Gość spedyt Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 a co z tymi emotami nie tak? Jeden jest ok ale 8 to już razi po oczach
sosna22222 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2007 ok to bede po jednym emotku albo gora dwoch dozowal i tak mi wszystkie pokasowali
Gość Iceman Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 spisz numery ze spręzarki i zrób foty , bo nieraz spotkałem sie z innymi spręzarkami w tych samych modelach
sosna22222 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dzieki za wiedze by mi bylo przykro jak bym wydal 700 stow i by mi czesc nie pasowala teraz wiem ze musze zobaczyc numery. A jesli chodzi o sprezarki to polecacie jakiegos dostawce?
Gość Iceman Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 na alegro sie pokazały nawet nowe w dobrych cenach
Rekomendowane odpowiedzi