Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wg etki są dwa różne reflektory xenonowe - zwykłe i skrętne. Oprócz tego potrzebujesz modul do obslugi. Cos kiepsko chyba jednak szukałeś w internecie tych informacji.... Zajrzyj do etki i popatrz na czesci, a od razu zobaczysz co jest potrzebne, a co nie. Po co tracic niepotrzebnie czas i komplikowac rzeczy proste?
domjenick Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 O ile wiem to czujnik skrętu jest seryjnie w drążku kierownicy, który mierzy kąty bo jakby go nie było to teoria ESP nie miałaby istnienia przcież nikt tego nie neguje-potrzebujesz modułu,który będzie odbierał dane od tych czujników i sterował biksenonem
Gość czarogo Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Rosemeyer nie mam chwilowo Etki, bo bym sprawdził ... podałbyś mi tylko numer części obu reflektorów i AFS'a ???
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Rosemeyer nie mam chilowo Etki bo bym sprawdził ... podałbyś mi tylko numer części obu reflektrów i AFS'a ??? prosze 4F0 907 357 F 8E0 941 029 BB + 8E0 941 30 BB ,4F0 907 357 F
domjenick Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wrzuć miniaturki,które po kliknięciu otworzy zdjęcie w pełnym rozmiarze-bo tak nic nie da rady przeczytać ...
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wrzuć miniaturki,które po kliknięciu otworzy zdjęcie w pełnym rozmiarze-bo tak nic nie da rady przeczytać ... niestety moge tylko tak do podpiac - dodalem nr czesci nad zdjeciami
Gość czarogo Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Rosemeyer dzięki serdeczne już znalazłem wszystko w Etce i odpaliłem temat u siebie i generalnie działa tak jak chciałem ... także dzięki serdeczne jeszcze raz Panu Moderatorowi również dziękuje za zabawianie ciekawymi i mało konstruktywnymi artykułami
Rekomendowane odpowiedzi