mylo711 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 witajcie przymierzam sie do zakupu nowego a4 avant. podoba mi sie pakiet s-line (wnetrze) ale naczytalem sie, ze zawieszenie sportowe s-line (jest w pakiecie) to dramat. mozna w pakiecie s-line wybrac "tradycyjne zawieszenie sportowe" zamiast tego s-line, ktore jest ponic mniej twarde i mam problem. nie chce, zeby to byla taczka, od ktorej plomby wypadaja, ale chce, zeby bylo ladnie i nisko :> . co wybrac: - zawiecha (standard bez pakietu s-line) + kola 18" ew 19" - pakiet s-line z zawiecha sport (ale zwykla) + 18" >>> 19" byl sie to bal, ze bedzie za twardo. co byscie wybrali? dzieki za opinie
mech15 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 myślę, że tu http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b8-b73.0/ możesz popytać użytkowników tych aut
mylo711 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 dzieki mech, nie przyczailem tego
mech15 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie trać nadziei, tutaj na pewno jakiś B8użytkowik też zaglądnie
mylo711 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 porady sie nie doczekalem ... tak czy siak trzeba sprobowac na wlasnej skorze. po 4 jazdach testowych nie mam watpliwosci: - zawiecha standardowa - za wysoko - zawiecha sportowa + 18" > za twardo, o 19" nie mowie .... jedyne roziwazanie: - audi drive select + 19" polecam ten patent, chyba jedyna pcja na sensowna jazde na 19", w programie comfort jest dosc komfortowo, a naturalnie przy dobrej nawierzchni mozna zapodac dynamic wg mnie jest to jedyna niehardcorowa opcja na jazde na 19" w A4 B8 najlepiej sprobowac samemu. zamowione auto bedzie miec 19" i ADS
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 w tym wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b8_czarna_s4-t115057.0.html 450yamaha pisał coś o 19 z tego co pamiętam, poczytaj, może czegoś się dowiesz a tutaj S5 z drive select, popytaj właścicieli na pewno powiedzą jak im się jeździ i jakie mają plany na koła
Rekomendowane odpowiedzi