Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Problem z rozrusznikiem, zwarcie na ukladzie nie startuje prośba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie słuchajcie prosiłbym o pomoc mam problem z uruchomieniem autka, autko stanęło na miescie po normalnej jeździe. Sytuacja wygląda tak, ze w momencie przekręcenia kluczyka w pozycje start słychać PSTRYK i zaczynają przygasać kontrolki i zaczynają wszystkie migac....włącza sie tez wykrzyknik, po wyłączeniu kluczyka i odczekaniu chwili sytuacja wraca do normy wszystko pracuje iiiii znow przekręcę i PSTRYK (prawdopodobnie z przodu z lewej strony) Proszę o pomoc czy ktoś miał podobny problem i jak go najłatwiej załatwić? czyżby to było zwarcie przy rozruszniku, jak to najszybciej ugryźć?? prosiłbym o rady w rozwiązaniu problemu. dodam ze akumulator już sie ładuje Niestety nie mam mozliwosci podlaczenie VAGa autko mam uziemione

Opublikowano

Sprawdź zaciski na akumulatorze i spraedź mase między aku i nadwoziem.

Opublikowano

któras spirala mogła nawalic.demontuj i sprawdz.[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 20:37_________________________________________________jak dasz rade oczywiście.Jak nie rozbierałeś to zawieź go do fachowca.Mój ojciec miał to samo u siebie z rozrusznikiem tylko ze we fiacie brawa.Rozebrałem i wszystko było na rzut oka ok ale pod sprawdzeniem kiedy podłaczyłęm pod aku nie chodziłem.Wyrzucał ale nie krecił.kupiłem inna urzywke i przełożyłem spirale i jak reka odjał.wyrzuca kreci i to o wiele lepiej.A objawy były takie ze aku rozładowywał i wogóle nie dawał sie naładować.Popatrz u siebie jak on wyglada.sprawdź podstawy.Pozdrawaim:)