berciu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak w temacie poszukuję dobrego mechanika do silnika 2.5 AFB w Poznaniu lub okolicach, pod komputerem wszystko ok a przestał odpalacc ?? oprócz tego muszę zrobi przy nim rozrząd i wolałbym kogoś kto ma trochę pojęcie. z góry dzięki za wskazówki pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 A świecą się jakies kontrolki? Kiedy przestał odpalać? Może zgasł podczas jazdy? Czytając jaki to silnik zaczynam obawiać się najgorszego, pompa i jej elektronika.
berciu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 A świecą się jakies kontrolki? Kiedy przestał odpalać? Może zgasł podczas jazdy? Czytając jaki to silnik zaczynam obawiać się najgorszego, pompa i jej elektronika. Kontrolki się święcą, pompa podaje, elektronika jest ok, jakby było coś nie tak i nie przechodziło testu elektroniki to świece się nie gaszą a to jest ok, kręci ale nie chce odpalić, zanim to się stało 2-3 dni wcześniej zaczął hałasować (ale nie piszczeć tylko jakby jakaś rolka się zacierała) pasek od wspomagania, klimy, pompy wody ?? poprostu dziwna sprawa. Zgasiłem go pod domem i za 15 min jak miałem jechać okręcił kilka razy rozrusznikiem i nie chciał odpalić, po naładowaniu aku to samo
peja1000 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 chyba pekł pasek od napedzania pompy wtryskowej na 100% znaczy nie pekł tylko zobki co którys sie odkleił miałem już taki przypadek
Rekomendowane odpowiedzi