berciu 0 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Jak w temacie poszukuję dobrego mechanika do silnika 2.5 AFB w Poznaniu lub okolicach, pod komputerem wszystko ok a przestał odpalacc ?? oprócz tego muszę zrobi przy nim rozrząd i wolałbym kogoś kto ma trochę pojęcie. z góry dzięki za wskazówki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 10 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 A świecą się jakies kontrolki? Kiedy przestał odpalać? Może zgasł podczas jazdy? Czytając jaki to silnik zaczynam obawiać się najgorszego, pompa i jej elektronika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berciu 0 Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 A świecą się jakies kontrolki? Kiedy przestał odpalać? Może zgasł podczas jazdy? Czytając jaki to silnik zaczynam obawiać się najgorszego, pompa i jej elektronika. Kontrolki się święcą, pompa podaje, elektronika jest ok, jakby było coś nie tak i nie przechodziło testu elektroniki to świece się nie gaszą a to jest ok, kręci ale nie chce odpalić, zanim to się stało 2-3 dni wcześniej zaczął hałasować (ale nie piszczeć tylko jakby jakaś rolka się zacierała) pasek od wspomagania, klimy, pompy wody ?? poprostu dziwna sprawa. Zgasiłem go pod domem i za 15 min jak miałem jechać okręcił kilka razy rozrusznikiem i nie chciał odpalić, po naładowaniu aku to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja1000 0 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 chyba pekł pasek od napedzania pompy wtryskowej na 100% znaczy nie pekł tylko zobki co którys sie odkleił miałem już taki przypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts