Maaraz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Witajcie, Jestem przed wymianą rozrządu w mojej B5 1.9Tdi 90KM AHU 1997r. Z tego co się zorientowałem na forum, to części jakich powinienem użyć powinny pochodzić z takich firm, jak np.: conitech, ina, ruvielle, itd. Powiedzcie zatem, czy ten zestaw może być? Bo cena jakaś taka niska mi się wydaje i boje się, że to może być jakaś podróba!? No i jak możecie to doradzcie, czy są to wszystkie części, jakie wymienić powinienem (pompę wody wymieniłem jakiś rok temu-35tyś km). Oto link: http://allegro.pl/item918447893_rozrzad_audi_a4_a6_passat_golf_iii_1_9_tdi_hit.html Z góry dziękuję za porady!! M. [mod]Proszę używać prefix - kolejne wątki polecą do kosza[/mod]
Cristoforo Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pytałes w aso możliwe, że po rabacie -20% bedzie podobnie a towar ori ruville bd ale nie wiadomo co może pakowac do środka
Maaraz Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie pytałem w ASO, bo tam chyba 3ba znać numery części, a ja jestem jak chlopiec we mgle, jeśli o to chodzi!?
ROBERT Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Podasz gościowi w serwisie dowód rejestracyjny i on wyprowadzi Cię "z tej mgły" Albo nawet ja Cię wyprowadzę
Maaraz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wielkie dzięki robert za numery części! A co powiecie o pasku Bosch i rolkach ruvielle? Czy taki zestaw też podejdzie, czy lepiej przy pasku conitech'a zostać?[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 09:20_________________________________________________Wlk.dzięki za pomoc. Jeszcze nie zabrałem się za wymianę, ale jak wymienię i pojeżdżę to dam znać, jak się to wszystko sprawuje.
Rekomendowane odpowiedzi