Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Po podłączeniu tempomat nie działa,zero reakcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Podlaczylem tempomat zgodnie z ta instrukcja:

1 pin z tempomatu do pinu 8 w kostce żółtej (przewód CZARNY) 39 PIN 2 rzad 15 pin od lewej

2 pin z tempomatu do pinu 1 w kostce żółtej (przewód niebieski) 35 PIN 2 rzad 11 pin od lewej

3 pin z tempomatu do pinu 8 w kostce czarnej (przewód czerwono-żółty) 36 PIN 2 rzad 12 pin od lewej

4 pin z tempomatu do pinu 9 w kostce żółtej (przewód czarno-żółty) 67 PIN 1 rzad 21 pin od lewej

5 pin z tempomatu do pinu 1 w kostce brązowej (przewód czerwono siwy) ?? 1 rzad 13 pin od lewej

6 mostek z 4

Wogole nie ma reakcji na vagu.Niewiem ale kabel w manetce sie odlutowal potem kolejne 2.Wiec je dolutowal zdaje mi sie ze dobrze,moze ma ktos rozpiske jak to idzie.Chodzi mi o te kable w srodku manetki co przylutowane sa do okraglych pinow do tych ktore sa podlaczane do komputera.Podlaczalem wszystko bezposrednio pod kable z kompa[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 17:20_________________________________________________Dobra sprawa sie zmienila.Podlaczylem 5pin pod akumulator do plusa.I dziala pozycja Aufn i Fix.tyle ze nie ma ostatnich 11 w grupie 006.Tak jakby tempomat ciagle wylaczony.Wyskakuje bladd 671

Opublikowano

kolego a radio w aucie masz jakie sam swoje wkładałeś czy masz orginał bo jak sam wkładałeś to podałeś napiecie na kabel który idze na czujnik predkości a odepnij radio i zobaczysz jak bedzie

Opublikowano
  • Autor

no mam niefabryczne.I sam przerabialem kostke zeby bylo na stale wlaczone(czyli ciagle prad dostawalo)[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________No wyjelem radio.Moje spostrzezenie to ze gong sie wlacza jak swiatla sa wlaczone.Dalej to samo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Czy mógł bym prosić o schemat ? czy z AHU bedzie pasował do AFN tempomat ?

Opublikowano

Dziękuje :hi:

Przeanalizuje temat i mam nadzieje ze cos z tego bedzie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj natchnelo mnie zeby zajrzec raz jeszcze do tempomatu,rozebralem go na czesci pierwsze,po otwarciu-2sciezki spalone(nie zwieraja) :wallbash: :wallbash:,jutro podlaczam tempomat na nowo bo mialem odlaczony.