ocinus Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Witam i mam pytanko co myślicie o tym sprzedawcy i o częściach jakie oferuje, znalazłem u Niego zestaw rozrządu http://allegro.pl/item930592414_rozrzad_1_9_tdi_audi_vw_golf_iv_skoda_octavia_org.html i co o tym myślicie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Nimi.
ted25 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja kupowalem od niego termostat - Ori - po naprawde niskiej cenie - był sprawny i zadnych problemow - wiec polecam
NYNA Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Również kupowałem termostat i parę innych części i wszystko było ORI ale rozrządu nie kupowałem więc co do tego pewności nie mam.
ocinus Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Witam ja też kupowałem termostat i czujnik tem. niby wyglądało to na ori. ale jak były mrozy to tem. mi spadała więc nie jestem pewny co do termostatu. Pytam o rozrząd bo to już poważna sprawa i nie chcę popełnić błędu przy kupnie, a jest to ciekawa oferta wszystko w ori. pudełkach więc myślę że raczej nie powinno być ściemy ze strony sprzedawcy
Rekomendowane odpowiedzi