Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Synchronizacja pilota od alarmu i centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktos z was ma taki sam alarm lub pilot od alarmu jak mój i wie jak go zsynchronizować? Ja niestety nie odziedziczyłem żadnej instrukcji obsługi od alarmu więc nie wiem jak to zsynchronizować żeby mi alarm i centralny zamek działał z pilota.

pilot.jpg

Druga sprawa: czy da sie dorobić kluczyki na podstawie kluczyka a nie paska z kodem?

Pozdrawiam :smile:

Opublikowano

co do centralnego to trzeba go podpiąć pod alarm i bedzie śmigało a co do reszty to chyba się da ale trzeba imo zaprogramować czy cos takiego

Opublikowano

Z tego co wiem to pilota nieda sie z sychronizowac chyba trzeba wymienic uzadzenie sterujace.

Opublikowano

większość alarmów ma funkcje centralnego zamka i pewnie wystrzczy troche pogmerać i bedzie smigało

Opublikowano

Da się dorobić kluczyk na podstawie kluczyka tylko z imo może być problem

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie ale chyba źle się wyraziłem. Ten pilot otwiera centralny i wylancza alarm/zamyka centralny i załącza alarm. Tyle że na pewnym etapie użytkowania uległo rozkodowaniu a poprzedni właściciel nie zaprzątał sobie tym głowy. Nie odziedziczy żadnej instrukcji do tego alarmu więc nie wie jak go ponownie zsynchronizować z odbiornikiem ( co pewnie jest proste jak drut bo w każdym alarmie pilot może się rozkodować ). NO ale czasem rzeczy pozornie proste okazują się najtrudniejsze do zrobienia ....

W Polsce miałem Focusa z takim pilotem więc może poszperam to znajde ionstukcje do niego i może zadziała :mrgreen: Ale dziękuje Wam za chęci :lol:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam mały problem . Kupiłem sterownik do zamka centralnego tylko nie wiem gdzie sie znajduje centralka zamka czy ktoś już sam podłączał sterownik i w jaki sposób najprościej można to zrobić ?

Opublikowano

podłącz się do różowej wtyczki która jest nad na pedałem sprzęgła, trzeba sciągnąć obudowe która jest nad nogami, są tam dwa przewody, wpinasz sie i powinno śmgać, zamek jest sterowany "-"

Opublikowano

hmm.. jak widać pilot nie jest pilotem z oryginalnego alarmu od audi. Poszukaj centralki tego alarmu, żeby dowiedzieć się jaki to model, może coś na niej znajdziesz. Na www.elektroda.pl odszukasz zapewne instrukcje do alarmu i zrobisz to co chcesz.

A co do kluczyka to grubsza sprawa.

Znalazłem taką instrukcje na stronie: http://viaken.pl/artykuly.php?strona=2&lang=pl

Opublikowano

znalazłem tą centralkę jest w bagażniku ale zbyt skomplikowane jak na moje wiadomości odnośnie elektryki jutro zrobie tak jak mi radzicie . Dzięki za podpowiedz mam nadzieje , że coś mi wyjdzie