tovisto Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witajcie Jestem Szczesliwym Posiadaczem audi a4 1.6, 95r Climatronic, podgrzewane lusterka, podgrzewane zamki w drzwiach-bardzo sie przydało tej zimy El Lusterka i to wszycho chyba Raczej chce go zostawić w ori Planowane Mody : -Ramki na szyby -Lampy Poliftowe - Może sciema szyb ;p - Prawe Lusterko od anglika - Czarne kierunki bo bokach i to chyba wszystko Poniżej fotki autka
dykan Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam No widzę kolejny posiadacz audi z dolnośląskiego. Powodzenia w modach. Ja wymienisz lampy na poliftówki będzie już gitesik wyglądał samochodzik. pzdr dykan
Kriss-82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam! Ładna, zadbany egzemplaż widze Kolorek identyko jak u mnie, jakbym widział swoja przed założeniem alu i kilkoma kosmetycznymi zmianami Powodzenia w zmianach, bo plany masz bardzo dobre jak na mój gust [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:52_________________________________________________aha zamaluj nr. na blachach dla bezpieczeństwa
Rekomendowane odpowiedzi