lukas.ck Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Witam Posiadam w Audi grafitowo niebieskie cale wykończenia wnętrza oraz niebieską skórę na fotelach czy ktoś z was spotkał się kiedyś z takim czymś? Potrzebne mi jest parę części w tym kolorze gdzie mogę je zdobyć i czy w ogolę można? Z góry dziękuje za pomoc!!!
Kolkov Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 są audi z takim wykończeniem, a graty dostaniesz w ASO lub na allegro
lukas.ck Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 ciężko znaleźć właśnie w tym kolorze [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 18:12_________________________________________________nie wiem czy ktoś zrobił sobie to wnętrze na zamówienie
Kolkov Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ciężko znaleźć właśnie w tym kolorze nikt nie mówił że będzie łatwo nie wiem czy ktoś zrobił sobie to wnętrze na zamówienie nie to nie jest na zamówienie, po prostu pierwszy właściciel miał taki kaprys pooglądaj auta forumowiczów, niektórzy własnie mają takie wnętrze...
Rekomendowane odpowiedzi