Tritrace Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam z góry sorry za to że zakładam kolejny temat ale nie mogę znaleść odpowiedzi na moje pytanie. Otóż mam radio seryjne gamma cc i mam w dzwiach przednich od kierowcy i pasażera 4 głośniki czyli po 2 głośniki. I na tylnej półce mam też jeszcze 2 głośniki seryjne ze wzmacniaczem i moje pytanie jest takie czy da sie podłaczyc tą ilość głośników to tego radia?? Bo obecnie działają mi tylko 4 głoścniki w dzwiach a te z tyłu nie ;( proszę o pomoc dziekuję i pozdrawiam.
alvaro Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 tylne są zasilane przez wzmacniacz... było już o takich problemach (nie koniecznie o tym radiu ale o tych problemach...)
Tritrace Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2007 czyli jest mozliwosc ich podpięcia?
alvaro Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 tak za pomocą kostki mini iso (tej nad kostką od głośników)
rektor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 wszystko zalezy czy masz w soim aucie glosniki pasywne czy aktywne
Rekomendowane odpowiedzi