kamil22lodz Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 witam ...chłopaki mam taki problem ..i powiem szczerze ze walczę z nim długo ..posiadam audiczkę 1.8 125KM 95 rok sedan .. problem polega na tym ze nie działa mi wskaźnik temperatury silnika na zegarach , po przekręceniu stacyjki minimalnie drgnie..ale to odrobinkę przed zerem , wymieniłem czujnik i nic ..autko chodziło na wolnych obrotach ale wskazówka siedzi jak przywiązana, autko było podpięte pod komputer i nic nie wykazało .. co może być przyczyna ..termostat? ..ale on chyba nie ma nic wspólnego z temperatura..bo autko normalnie się nagrzewa..co do zegarów to są drugie ..zakupione niedawno i w starych jak i w tych jest to samo ...zero życia wskazówki temperatury.. pomóżcie co może być przyczyna ..bo jestem załamany ;( [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 23:16_________________________________________________widzę pomoc jest...
pablo_9 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ja bym wymienił jeszcze termostat dla pewności. Bo jeśli zegary sprawne tzn. na VAG-u test zegary przeszły OK to postawiłbym na termostat.
kamil22lodz Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 pablo _9 miałeś racje \\ przyczyna był termostat ... autko tak grzeje ze mogę sobie kurczaka podgrzać na desce ..a co do wskaźnika chodzi jak burza :) dziękuje za pomoc ..pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi