Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVV] Brak reakcji wskaźnika temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ...chłopaki mam taki problem ..i powiem szczerze ze walczę z nim długo ..posiadam audiczkę 1.8 125KM 95 rok sedan ..

problem polega na tym ze nie działa mi wskaźnik temperatury silnika na zegarach , po przekręceniu stacyjki minimalnie drgnie..ale to odrobinkę przed zerem , wymieniłem czujnik i nic ..autko chodziło na wolnych obrotach ale wskazówka siedzi jak przywiązana, autko było podpięte pod komputer i nic nie wykazało .. co może być przyczyna ..termostat? ..ale on chyba nie ma nic wspólnego z temperatura..bo autko normalnie się nagrzewa..co do zegarów to są drugie ..zakupione niedawno i w starych jak i w tych jest to samo ...zero życia wskazówki temperatury..

pomóżcie co może być przyczyna ..bo jestem załamany ;( :confused4:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 23:16_________________________________________________widzę pomoc jest... :(

Opublikowano

Ja bym wymienił jeszcze termostat dla pewności. Bo jeśli zegary sprawne tzn. na VAG-u test zegary przeszły OK to postawiłbym na termostat.

Opublikowano

pablo _9 miałeś racje \\ przyczyna był termostat ... autko tak grzeje ze mogę sobie kurczaka podgrzać na desce :tongue4:..a co do wskaźnika chodzi jak burza :):):) dziękuje za pomoc ..pozdrawiam :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...