Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AAH] Przestawiony rozrząd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klubowiczów... Miałem mały wypadek, gdzie ucierpiał przód mojego samochodu... W momencie uderzenia, pas przedni uszkodził mi osłonę od paska rozrządu i ta osłona przyblokowała mi pasek, przez co na 90% mam przestawiony rozrząd... Proszę więc o pomoc, a mianowicie potrzebuję wzór, rysunek rozrządu do 2.8V6174km... Jak na razie to jeżdżę nim, ale to nie jest jazda... Chcę sprawdzić mój rozrząd, więc proszę Was klubowiczów o jakiś rysunek lub schemat. Patrzyłem na znaki, które są tam wyryte na silniku, ale coś jest mimo wszystko nie tak..... Proszę o pomoc... Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Następnym razem użyj tego :szukaj:

Sprawdź TU

Opublikowano
  • Autor
:hi: Dzięki za schematy:) Pozdrawiam :hi:
Opublikowano

Witam klubowiczów... Miałem mały wypadek, gdzie ucierpiał przód mojego samochodu... W momencie uderzenia, pas przedni uszkodził mi osłonę od paska rozrządu i ta osłona przyblokowała mi pasek, przez co na 90% mam przestawiony rozrząd... Proszę więc o pomoc, a mianowicie potrzebuję wzór, rysunek rozrządu do 2.8V6174km... Jak na razie to jeżdżę nim, ale to nie jest jazda... Chcę sprawdzić mój rozrząd, więc proszę Was klubowiczów o jakiś rysunek lub schemat. Patrzyłem na znaki, które są tam wyryte na silniku, ale coś jest mimo wszystko nie tak..... Proszę o pomoc... Pozdrawiam :hi:

:shocked: Jazda z przestawionym rozrządem :shocked: gratuluje "wyobraźni"!!!!

Opublikowano

daj do warsztatu, założy kolo listwę, ustawi i finito w aah nie masz wszystkich znaków

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak czasami jest że nie ma czasu na ''zrobienie'' rozrządu a potem jest już za póżno... A z tymi znakami Yooo25 masz rację... :hi: