Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nową a4 w okolicy, widze że temacik troche wystygł ale jestem ciekaw czy spikujecie się dalej??

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 131,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Regularnie co tydzień ;)

Opublikowano

Witam mam nową a4 w okolicy, widze że temacik troche wystygł ale jestem ciekaw czy spikujecie się dalej??

B6 71 kuni ? :naughty: Zapraszamy na spota o 19 w poniedzialek :hi:

Opublikowano

W Newbie ma wpisane 1.9 TDi 130 km więc pewnie AVF albo AWX :)

Opublikowano

W Newbie ma wpisane 1.9 TDi 130 km więc pewnie AVF albo AWX :)

Dobrze miec kogos oczytanego na forum :kox::decayed:

Opublikowano

Sie wie Wiciu, dobrze jest też znać kogoś kto ma VAG-a :decayed::hi:

Opublikowano

fajnie :> urwalem dzisiaj zderzak pod Tesco ;( niech jeszcze wyzsze krawezniki robia ciule :wallbash: ale nareperowane juz heh dobrze ze mi jakis koles powiedzial bo ja nie widzialem jak sie urwal tak to bym po nim przejechal ;( wersja " ale urwał"

Opublikowano

Trzeba nie dojeżdżać do końca albo wolno wycofywać, musiałeś słyszeć jak się zahaczasz albo czuć :rolleyes:

Miałeś być na spocie przedwczoraj.. Klubowe ramki zobowiązują ! :baseball: :>

Opublikowano

fajnie :> urwalem dzisiaj zderzak pod Tesco ;( niech jeszcze wyzsze krawezniki robia ciule :wallbash: ale nareperowane juz heh dobrze ze mi jakis koles powiedzial bo ja nie widzialem jak sie urwal tak to bym po nim przejechal ;( wersja " ale urwał"

No wlasnie byly by dwie audice 1.8t i by sie je na kresce ustawilo :decayed: W poniedzialek musisz byc :wink4: A tak to za kare zderzak zgubiles :gwizdanie:

Opublikowano

Posiadanie Audi juz samo w sobie zobowiazuje hehe :) nie moge sie doczekac na weza od turbiny juz dzis :))

Opublikowano
  • Autor

Za głośno muzy słuchasz dlatego nie słyszałeś jak Ci zderzak po ziemi szurabura :D hehe

Opublikowano

ale kurde ja miałem to samo dojechałem nic nie szurało a jak chciałem wycofać bardzo POWOLI to właśnie było "ale urwał" i tylko na śrubach został :wallbash: już 3 razy :wallbash:

Opublikowano

No 1.8t mnie wzielo takze waz zrobiony zobaczymy w poniedzialek jak wypadnie na tle reszty :naughty:

Opublikowano

hehe Moje AUDI jest Sprite :D:D

Opublikowano

Sorki Panowie jestem nowy i nie wiedziałem że posty na jedynce są najstarsze. Miło że parking jest otwarty na nowych jak ja. Macie na forum może jakiś room z tematami z okolicy, nie chce bałaganić na niewłaściwy temat, szukam godnego polecenia mechanika który zajmie się moją Audiką w sposób szczególny. Za pomoc wielka dziękówka.

Opublikowano

A co chcesz robic ?? Bo moze mam takiego :)) Z prawdeziwego zdarzenia ??napisz na gg do mnie [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________fudzi a tak wogole to zapraszamy w poniedzialek za shella 19 po 19 :) i nie jeden raz jak chcesz obramowki klubowe na rejestracje to pisz do fudiego :)

Opublikowano

No, może pojadę do jarka znów po dostawę, na razie wszystkie poszły na styk, teraz może bym wziął z 5 kompletów :>

Trzeba namówić więcej osób żeby wpadały to się sprzedadzą te ramki :>

Pjona dla Ciepłego, widziałem Twoje auto na parkingu pod Tesco, pjona dla Grześka też za pogaduche :>

Opublikowano

Robcie tak jak ja robie zatrzymoje A4 i gadam :D zobaczymy :)co z tego bedzie :evil:

Opublikowano
  • Autor

Fudzi Jak przedstawiciel Chrzanowskich spotów serdecznie zapraszam Cie w poniedziałek na parking za shellem przy ul. K. Wyszyńskiego ... Jeżeli chodzi o mechanika mam jednego który naprawia i dba o moje auto polecam i ręczę za niego :) Jeżeli chcesz namiary podam Ci na spocie ew. tutaj.

Pisać możesz tutaj to wątek okolicy więc wal śmiało (jak to się mówi)

Opublikowano

ja dopiero sie zjawie na spocie za 2 tygodnie ;(