wicio150 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Do ktorej ta impreza trwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gdybyśmy pojechali na 10.00 to myślę powrót na 14.00 - 15.00 a impreza do rana tam są koncerty itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gdybyśmy pojechali na 10.00 to myślę powrót na 14.00 - 15.00 a impreza do rana tam są koncerty itd No to kij do 15 to ja jade i podjedzam po ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No ja mam urodziny teścia wieczorem więc muszę wrócić, ale jest zimno więc i tak nie ma tam co siedzieć zobaczymy to co najważniejsze, zobaczymy się z klubowiczami i wracamy Czyli jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No ja mam urodziny teścia wieczorem więc muszę wrócić, ale jest zimno więc i tak nie ma tam co siedzieć zobaczymy to co najważniejsze, zobaczymy się z klubowiczami i wracamy Czyli jedziemy ? No jadziem tylko gdzie sie spotykamy?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 15:09_________________________________________________Łagi a ty jedziesz ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156425.0 Ktos kiedys chcial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja jade z Gosią i Kamil z Martą chcą jechać więc jak jedziesz sam to możemy jechać wszyscy razem Pasuje Ci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja jade z Gosią i Kamil z Martą chcą jechać więc jak jedziesz sam to możemy jechać wszyscy razem Pasuje Ci ? Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Czyli Wiciu ma komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ej goscie wymienilem sobie dzis czujnik G62 ulecialo mi plynu i jaki mam dolac a nie pamietam jaki tam byl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dolej wody tylko przed zimą nie zapomnij wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dolej wody tylko przed zimą nie zapomnij wymienić Nie no jutro jade kupic G12 nie bede z woda kombinowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam kolegow po długiej nieobecnosci :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153777.0 jedźcie z nami na sumera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jasne że jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 No i szykuje sie fajny spot Powysylalem do reszty smsy czy jada bo na forum nikt nie zaglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Bardzo dobrze wiciu trzeba zmobilizować parówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Dzieki za spota bylo jak zwykle [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 16:40_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/witold.stankowski/SUMMERCARSPARTY?authkey=Gv1sRgCOzdycnn4NXkGA# Zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja nie dalem rady wazniejsze bylo dla mnie zrobic autko hehe za to mam nowe oryginalne tulejki w wahaczach oryginalne hehe mam nadzieje ze sie dobrze bawiliscie pozdro ByczQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam kolegow po długiej nieobecnosci :hi: Ciebie to już długo na spotach nie było, chyba na 2-3 pierwszych byłeś a potem się cicho zrobiło, gdzie Cię wcięło? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi