?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 trzyma to mnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Może zrobi wyjatek i do Kraka przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No ja bym chetnie jechal jak nic nie bede robil w niedziele to moge jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 tez bym jechal ale teraz to na rowerze albo busem,autobusem lub pociagiem he;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Roba też się zwerbuję spoko loko Łagi ciebie też się gdzieś upchnie pod koło zapasowe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 nie trzeba mnie upychac dam sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 I jaka decyzja ? Chłopaki stwierdzili że więcej dostaniesz na części niż w całości ale pochłonie to sporo czasu ps. 9000 w całości chyba nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 siema Chrzanów :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Siema Talibów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Hej ja na niedziele się pisze jak coś to moge kogoś zabrać. A o auto nie ma co sie martwić ja też ukatrupiłem moją pierwszą Audi 80 1.9 TDI sprzedałem wrak pojechałem za granice na jakiś czas i po powrocie kupiłem Audi 100 najważniejsze zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja nie napisałem że w tą niedziel hehe Jak nie zmienią mi się plany to ta odpada i w gre wchodzi jedynie przyszła Ale dam znać dziś jeszcze Idual dzięki za propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja się piszę na niedzielę jakby co to mogę kogoś zabrać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No to troche nas bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 I o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Bardzo to autko łagi uszkodził nie opłaca się naprawić wkońcu części nie są takie drogie. A jak auto było w dobrym stanie to może się opłaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nie do poskładania ... Z tego co wiem auto jest już prawie w częściach :gwizdanie: Jak zdemontować grill w a4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Grill na masce jest na zaczepach od tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No i jak z ta niedziela kto jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja nie dam rady, mam sprawę w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi