Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Może robią takie coś:P

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 131,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może robią takie coś:P

Jak masz komplet dokumentow to powinienes miec pin a kolega co tu pisal to widze ze siedzi w temacie :naughty:

Opublikowano

Moge zapytać ale chyba nie programuje pilotów do centralnego.

Opublikowano

jeśli są oryginalne piloty to idzie zaprogramować vagiem. W moim przypadku do tych scyzoryków dostałem nowy układ sterowania centralnym zamkiem i sie bede dzis podpinal tak zeby dzialalo wszystko jak powinno ;)

Opublikowano

ja podpinałem centralke niedawno nową nic trudnego tylko modół komfortu nie wiem gdzie jest i nie moge szybek podpiąć ale tak to śmiga wszystko

Opublikowano
  • Autor

Ale ja nie muszę zmieniac całej centralki bo działa potrzebuje kogoś kumatego co zaprogramuje mi pilota i doda do centralki :wallbash: Iduś przedzwoń proszę do tego kumpla i zapytaj bo byłem tam dziś i nie znalazłem tego :(

Opublikowano

Ok zapytam

Ale ja nie muszę zmieniac całej centralki bo działa potrzebuje kogoś kumatego co zaprogramuje mi pilota i doda do centralki :wallbash: Iduś przedzwoń proszę do tego kumpla i zapytaj bo byłem tam dziś i nie znalazłem tego :(

Opublikowano

IDUAL mógłbyś zerknąć na ten mój post: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172532.msg1995043#msg1995043 .

Został mi tylko taki jeden drobny (mam nadzieję że drobny) szczegół by osiągnąć wymagany efekt. Z góry serdecznie dziękuje :)

ja podpinałem centralke niedawno nową nic trudnego tylko modół komfortu nie wiem gdzie jest i nie moge szybek podpiąć ale tak to śmiga wszystko

Opublikowano

tak jak ci naspisali sterowanie alarmem jest z masy i trzeba by podłączyć się do alarmu z nowej centralki widocznie w zamku masz czójnik który uzbraja alarm a jak zamukasz z polota no nie przekręca się zamek i dlatego nie uzbraja alarmu trzeba ciągnąc mase do alarmu

IDUAL mógłbyś zerknąć na ten mój post: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172532.msg1995043#msg1995043 .

Został mi tylko taki jeden drobny (mam nadzieję że drobny) szczegół by osiągnąć wymagany efekt. Z góry serdecznie dziękuje :)

Opublikowano

W poniedziałek będe próbował :) dzięki za pomoc. Jak uda mi się zrobić to się pochwale :)

Opublikowano

Kurde ale ślisko :naughty: Gdzie jest jakis duzy parking najlepiej bez latarni?:decayed: Bo u nas nie bardzo jest gdzie sie ślizgać :thumbdown:

Opublikowano

Można pod szpitalem w chrzanowie albo jak sie jedzie na chechło też jest fajny parking

Opublikowano

Można pod szpitalem w chrzanowie albo jak sie jedzie na chechło też jest fajny parking

Trzeba kiedys jechac w jakis poniedzialek :decayed: Wlasnie gdzie sie spotykamy w Poniedzialek bo aura raczej nie sprzyja :rolleyes:

Opublikowano

hejka :P kto będzie dzisiaj na spocie :) ?

Opublikowano

Jak ktos sie wybiera to ja moge przyjechac :naughty:

Opublikowano

Ja będe. O 18 na podziemnym

Opublikowano

Ja będe. O 18 na podziemnym

No to ja tez bede :good:

Opublikowano

Dzieki za spota :):good:

Opublikowano

Co tam panowie nie macie czasu pisać. Pewnie cały czas się ślizgacie :naughty:. Cholera w poniedziałek musze jechać do Lublina mam nadzieje że wróce do 18.