Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX Avant] problem z zamocowaniem parktronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyszła mi nakładka zderzaka tylnego z S4 z otworami pod parktronik i w jednym otworze brakuje elementu w którym mocuje się parktronik (element ten jest przyklejany za pomocą taśmy dwustronnej do zderzaka i widnieje na nim numer 04S90732) przeglądając ETKę nie znalazłem tego elementu ( jest tylko coś takiego pod pozycją 7. ale nie opisane...) więc moje pytanie brzmi czy ja źle szukam czy w serwisie nie sprzedają czegoś takiego osobno ?? ma ktoś może jakiś uszkodzony zderzak od Audi A4 B6 pod parktronik z którego mógłby to ustrojstwo mi odsprzedać bo nie chcę bawić się w lipe typu klejenie parktronika bezpośrednio do zderzaka lub spawanie go razem ze zderzakiem...

uchwytparktronikacs6.th.jpg

Opublikowano

no nie mów, że montujesz parktronic na przód ? :blink:

Opublikowano
  • Autor

na tył ale w ETCE w tylnym zderzaku wogóle nie ma tego elementu...[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 08:48 _________________________________________________Przemas serwis od której otwarty 9 czy 10 ??

Opublikowano

oni jakoś od bardzo wcześnie do późna mają serwis otwarty... W domu niestety mam wizytówkę....

poszukam tego zderzaka

Opublikowano
  • Autor

numery to ja mam do Gd i do Sp...

Opublikowano

czy to nie jest to : 8E9 807 333 (8E9807333)[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 08:59 _________________________________________________na wizytówce miałem godziny napisane (ale i tak w serwisie się nie dowiesz, tylko u ludzi za "ladą" - oni trochę później pracują... chyba od 9 )

Opublikowano
  • Autor

no też o tym myślałem ale nii mam rysunku do niego...[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 09:01 _________________________________________________zamówiłem tą część (to jest jako podpora w ETCE więc może byćto...) ale każą mi tydzień czekać... a ja chciałem lecieć na Gebelsownie z pupką od S4 a tu d*pa...

Opublikowano

wszystko wskazuje na to, że powinieneś poczekać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

widzę że nikt nie ma uszkodzonego zderzaka z którego mógłby wymontować to ustrojstwo... bo z kim nie rozmawiam to mi mówi że to nie jest osobny element i występuje tylko z całym zderzakiem...

Opublikowano

Ja mam takie dwie gorne czesci, i te otwory na parktronik chcialem to wyciagnac ale mocno to sie trzyma, i odrywa sie sama tuleja,a ten kwadracik prostopadle przymocowany do tuleji, nie ma zamiaru sie oderwac od zderzaka, jutro popatrze dokładniej

Opublikowano
  • Autor

kaj82 za***iście !! a już nie miałem nadzieii że ktoś mi pomoże... byłbym Ci bardzo wdzięczny gdyby udało Ci się zdemontować razem z tym kwadracikiem... (musiał byś to jakoś podwarzyć bo to jest przyklejane na taśmę dwustronną, bo u mnie został po niej ślad... ewentualnie gdybyś mógł wyciąć to razem ze zderzakiem a ja już sam powalczę...) dzięki za zainteresowanie...

Opublikowano

Jutro pokombinuje, bo mam dwie gorne czesci, sprobuje wyciac to z przedniego zderzaka(są takie same) bo i tak pojdzie na zlom, jak wytne to dam ci znac

Opublikowano
  • Autor

super ! czekam na kontakt... :dance:

Opublikowano

65be505b320c73a0m.jpg , 8af0641ef6d26af9m.jpg d355402f859ffd60m.jpg

Mam nadzieje ze o to chodziło,daj znać to postaram sie zaraz wysłac :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: NORMALNIE kaj82 jesteś moim IDOLEM !!!! TO JEST TO !!! :dance: adres wysłałem na PW i jeszcze raz dzięki!!!