marcin22_22-86 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam kompresor klimatyzacji nie wyłącza sie. Auto kupiłem nie dawno i nie wiem czy klima była nabita ale nie chłodzi czyli jest pusto. Jestem teraz w Holandii i nie mam gdzie tego sprawdzić. Może wie ktoś czemu tak jest?? Jakieś zwarcie?? Czy sprzęgiełko??
silenthunter Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Na jakiej podstawie twierdzisz że się nie wyłącza może on się w ogóle nie włącza jakieś objawy stuka,piszczy co się z nim dzieje
marcin22_22-86 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 W moim B5 2.8 bylo widac jak kompresor byl włączony to sie wszystko kręciło a jak był wyłączony to srodek kompresora stał. Tutaj caly czas wszystko sie kręci i coś zaczeło "buczeć" Mowie niemam możliwości nawet napinacza poluzować. Chyba ze tu te sprzęgiełko jest jakoś zabudowane. No i przycisk econ raz działa normalnie czyli mozna włączyc i wyłączyc(kompresor nie reaguje) a nieraz cały czas sie pali i nic nie idze zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi