simpleboy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 witam mam pytanie czy mozna kupic tloczki z tymi sprezynkami do wtryskow waltek, jezeli tak to gdzie to mozna nabyc i czy te sprezyny trzeba regulowac bylem u gazownika i powiedzial ze te sprezyny trzeba regulowac ale nie wiem czy w bolka sobie nie leci
sołtys85 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 witam mam pytanie czy mozna kupic tloczki z tymi sprezynkami do wtryskow waltek, jezeli tak to gdzie to mozna nabyc i czy te sprezyny trzeba regulowac bylem u gazownika i powiedzial ze te sprezyny trzeba regulowac ale nie wiem czy w bolka sobie nie leci http://www.allegro.pl/item951602402_oryginalny_komplet_naprawczy_listwy_valtek.html Tak trzeba je potem wyregulować na specjalnym urządzonku ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć fachowej nazwy. Dodatkowo trzeba dostroić instalkę po regeneracji.
simpleboy Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 dzieki wielkie za pomoc pozdrawiam
sołtys85 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 A tak z ciekawości ile Twój fachman krzyknał za taką operację? daje gwarancję?
simpleboy Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 100 zl za włozenie tych tłoczków ustawienie kalibracja ale bylem dzisiaj po te zestawy naprawcze kupilem wyczyscilem ta listwe zalozylem tloczki i jutro jade zeby mi to ustawil to powiedzial ze za 50zl to zrobi
Rekomendowane odpowiedzi