michal0307 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam Zakupilem niedawno komplecik wahaczy,końcówek itp... sworznie tych wahaczy zaskakująco lekko poruszają sie, szczególnie w wahaczach lemfordera ,mówie ze zaskakująco bo kiedys jak mialem jetke to nie moglem takiego sworznia nawet na minimetr ruszyc ,a tu leciutko paluszkiem.... czy to normalne ??? poradzcie
darekaudi4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 to kupiles pewnie z allegro za 600zl i niewarto tego zakladac bo za miesiac zaczna stukac
michal0307 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 to kupiles pewnie z allegro za 600zl i niewarto tego zakladac bo za miesiac zaczna stukac kupilem w sklepie 1800 zł ,4 juz wymienilem ,a teraz walcze z końcówką drążka ..wie ktoś może jak ją sie ją wykreca, bo sie namordowalem i ani nie drgnela ,jest jakis chaczyk ??
Gość spedyt Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 a teraz walcze z końcówką drążka ..wie ktoś może jak ją sie ją wykreca, bo sie namordowalem i ani nie drgnela ,jest jakis chaczyk ?? Jutro będę wiedział czy jest, mam zamiar robić końcówki Już po robocie Wymiana końcówki Nie ma żadnego haka , po poluzowaniu nakrętki kontrującej końcówka wykręca się lekko
michal0307 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2007 a teraz walcze z końcówką drążka ..wie ktoś może jak ją sie ją wykreca, bo sie namordowalem i ani nie drgnela ,jest jakis chaczyk ?? Jutro będę wiedział czy jest, mam zamiar robić końcówki Już po robocie Wymiana końcówki Nie ma żadnego haka , po poluzowaniu nakrętki kontrującej końcówka wykręca się lekko lekko ??? ja przez rure nie mogłem jej ruszyć ?? czyżby tak sie zapiekła??
michal0307 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Może nie w tą kręciłeś nie dalem rady ,pomoże chyba tylko palnik .A swoją drogą to auto mialo prawdopodobnie fabryczną zawieche lemfordera z( rocznik wybity 99 z ) w niemczech 150000 .A w polsce wystarczylo 15000 żeby zarżnąć . kur..a czołg kupić na te polskie drogi
Rekomendowane odpowiedzi