adaskox2 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam nie wiem czy w dobrym miejscu piszę swoje zapytanie no ale coz Chcialem zmienic położenie kierownicy gdy nagle zgasl mi silnik co robi??, nie moge go teraz odpalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 robiłeś to na zapalonym silniku ???????? dlaczego zmieniałeś położenie kierownicy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaskox2 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Chcialem zmienic położenie kierownicy poniewaz pozyczylem samochod bratu i z racji tego ze ma inna posture zmienil sobie polozenie kierownicy. Dostrzeglem to kiedy mialem juz silnik na chodzie i chcialem to zmenic gdy nagle silnik mi zgasl podczas próby zmiany położenia kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 aaaa..... o to chodzi trzeba rozebarc całą obudowe kierwnicy i sprawdzic przewody od stacyjki może coś sie wypięło, albo przecięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaskox2 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 juz to zrobilem i wszystko wyglada na ok znajomy mechanik powiedzial mi w niektórych samochodach tak jest ze podczas regulacji polozenia kierownicy na wlaczonym silniku "wyskakuje jakis bezpiecznik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 bzdura, nie to nic wspólnego podepnij Vaga, może coś wywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauel Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wiele razy tak robiłem w swojej aucie i nigdy nic się takiego nie działo, a kontrolka immo gaśnie, może wysunęła się ta mała kostka od immo przy stacyjce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 znajomy mechanik powiedzial mi w niektórych samochodach tak jest ze podczas regulacji polozenia kierownicy na wlaczonym silniku "wyskakuje jakis bezpiecznik" ja moge zmieniac polozenie kierownicy podczas jazdy i nic mi nie "wyskakuje" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Tu masz prawdopodobną przyczynę ... a kontrolka immo gaśnie, może wysunęła się ta mała kostka od immo przy stacyjce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinaa Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A u mnie padła kostka od stacyjki zapalał ale przy puszczaniu kluczyka gasł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi