soczek721 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Mam pytanko !! Czy jeżeli auto jest wyłączone silnik nie pracuje i wciskam sprzęgło zmieniam biegi czy powinno być je słychać ? [mod]Proszę używać prefix - kolejne tematy niezgodne z regulaminem będą usuwane[/mod]
arczi900819 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 normalna rzecz. Jakby nie było słychać to znaczyłoby że nie masz żadnych trybów w skrzyni Normalne że jeśli zmieniasz ich położenie to to słychać
arczi900819 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 andegrand co cię śmieszy Wyraziłbyś swoją opinię jak już bo tak tylko zaśmiecasz forum a post nic nie wnosi do tematu... Kolega nie wie to trzeba mu wyjaśnić. Takie jest zadanie forum: Aby poradzić się w sprawach co do których nie jest się pewnym. Sorry za ale nie mogę.... albo pisz na temat albo nie nabijaj postów niektórzy może się na mechanice ani w ząb nie znają to trzeba im wyjaśnić a nie się naśmiewać.... nawet w takiej sprawie jak odgłosy w skrzyni... bo chyba nie powiesz mi że ma być cisza i nie słychać "na sucho" przełożeń...
Rekomendowane odpowiedzi