Knob Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Witam. http://moto.allegro.pl/item967043424_audi_a4_typ_b6_b7_2000_2008_instrukcja_napraw.html Poszukuję takiej instrukcji w wersji elektronicznej. Byłbym bardzo wdzięczny.
OLO_GDA Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 poszukaj informacji o ETKA to Ci sie rozjasni ;]
Knob Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Co mi z ETKI? To tylko wykaz części. Poszukuję instrukcji napraw, mam tam przede wszystkim sposoby demontażu i napraw, dane regulacyjne, momenty dokręcania śrub itd. Miałem taką instrukcję do Corrado - piękna sprawa. Trudno, trzeba będzie kupić w książce w Niemczech, wyjdzie taniej.
truckmaniac Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Co mi z ETKI? To tylko wykaz części. Poszukuję instrukcji napraw, mam tam przede wszystkim sposoby demontażu i napraw, dane regulacyjne, momenty dokręcania śrub itd. Miałem taką instrukcję do Corrado - piękna sprawa. Trudno, trzeba będzie kupić w książce w Niemczech, wyjdzie taniej. Koledze się lekko pomyliło. Chodzi o ELSA. :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 WRÓÓÓĆĆĆ mialem na mysli ELSE ... o 8smej rano to przez sen pisałem :gwizdanie: w ELSIE masz wszystkie opisy i rysunki i co tam jeszcze chcesz...
Knob Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Rozumiem że ściągam V3.70 i tylko interesującą mnie markę, instaluję i ... Poprawcie mnie jeśli się mylę. Pytam, bo jestem zielony w tym temacie.
OLO_GDA Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 radze nie wrzucac tu linkow bo zaraz dostaniesz po glowie od modów...
Rekomendowane odpowiedzi