Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Szukam uchwytów/rączek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję takich uchwytów/nakładek jak do Passata http://www.allegro.pl/item966709919_nowa_nakladka_uchwyt_panel_vw_passat_b5_bora_golf.html tylko że do mojej Laluni, pytałem w sklepach ale twierdzą że już nie produkują w Audi tego elementu. Potrzebuje na wszystkie drzwi, najlepiej w kolorze czarnym.

Proszę o pomoc. Stare się złuszczyły i wyglądają okropnie.

Opublikowano

W jakich sklepach pytałeś? W ASO też? Według etki wychodziły i w czarnym kolorze.

Opublikowano
  • Autor

W sklepie u znajomego mówił że dzwonił do Audi i po jakimś czasie oddzwonili że już tego nie produkują, trochę mnie to dziwi bo do Passka B5 są. Może ktoś to sprawdzić, może znajomy mnie robi w trąbe :kox:

Opublikowano

Napisz jakimi układami elektrycznymi możesz sterować z uchwytu drzwi

(np: elektrycznie podnoszone szyby, podgrzewanie lusterek itp ) to

podam Ci jakie kolory są dostępne w ASO. Bo niektóre kolory zostały wycofane.

(Najłatwiej było by ustalić co jest dostępne po nr. VIN )

Opublikowano

jakieś pół roku temu widziałem na allegro takie uchwyty, ale były na 4 opuszczane szyby (gostek z Niemiec ściągał). 1 sztuka kosztowała coś koło 150zł. Poszukaj na allegro czasem można wyrwać boczki od europejczyka całkiem super (ja takie dostałem, ale warowałem z miesiąc) nic nie ściachane. Za te boczki dałem 200zł.

Opublikowano

ja zamawialem takie uchwyty ze strony getem.pl <<polecam ,

koszt- rączki 60zl/szt, panel pod 4 guziki 100

Opublikowano
  • Autor

Więc tak rączki mam na 4xElekt.szyby + Elektr.lusterka. Na allegro nie ma nic juz takiego jak by ktoś to znalazł to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

jak chcesz nowe od ręki , ladne raczki / uchwyty to jedz do aso ,lub getem.pl

jesli cena odstrasza, to odswiez/ pomaluj swoje stare, lub mozesz tez poflokowac,

a jak masz czas to przeszukuj allegro, az trafisz

http://www.allegro.pl/item979497767_nowy_oryginalny_panel_drzwi_el_szyb_audi_a4_b5.html

http://www.allegro.pl/item983577841_panel_drzwi_sterowanie_lusterek_audi_a4_b5.html

http://www.allegro.pl/item987934515_panel_lewych_drzwi_eu_audi_a4_radom.html

Opublikowano
  • Autor

W Aso podobno nie ma te używki są nie jednokrotnie w takim samym stanie jak moje. Hmm wiec chyba zostaje odnowienie tych moich, a co miałeś na myśli poflokować ? A co do getem.pl nie wiem ale nie mogę sie zarejestrowac.

Opublikowano

W Aso podobno nie ma te używki są nie jednokrotnie w takim samym stanie jak moje. Hmm wiec chyba zostaje odnowienie tych moich, a co miałeś na myśli poflokować ? A co do getem.pl nie wiem ale nie mogę sie zarejestrowac.

w aso nie ma? dziwne? w getem.pl maja do wyboru do koloru, na allegro to fakt uzywki, nowe ciezko dostac,jka ktos ma czas to mozna szukac uzywanych w dobrym stanie , ale wiadomo idealne one nie beda, poflokowac, chodzilo mi o obszycie/obklejenie flokiem taka jakby alcantara? tu na forum ktos sie oglaszal ze flokuje wszystko, sam sie nad tym zastanawialem, ale wybor padl na nowe raczki,

Opublikowano
  • Autor

Co do aso to ja sam nie dzwoniłem tylko ziomal ze sklepu i powiedzieli mu że nie ma już, może mnie kłamie bo zaproponował mi że mi je pomaluje ale jak się zapytałem czy te starą gumę zedrze a on że nie tylko na to starą maluje wiec podziękowałem mu bo tak to ja sobie sam mogę zrobić.

Więc jak ktoś ma dostęp do sprawdzenia czy ta część jest jeszcze dostępna i ewentualnie cena to był bym wdzięczny, zależy mi na wszystkie 4 drzwi.

Opublikowano
  • Autor

Tak tylko że to jest do B6. A ja mam B5.