Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Wymiana tłoczków w zaciskach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam problem. Chcę wymienić wyżarte do cna tłoczki w zaciskach i z tyłu i z przodu ( z tyłu mam zaciski c-38 a z przodu Lucas c -54 ) i nie mogę tego zrobić ponieważ mam oczywista średnicę ale nie mam wysokości tłoczków. Kiedyś pamiętam robili zestawy naprawcze reperaturka i tłoczki były razem a teraz ani widu ani słychu. Co więcej próbowałem to ustalić na podstawie katalogu, który znalazałem w necie ale chłopaki z intercarsu powiedzieli ze takich długości to oni w ogóle nie mają. Ustaliłem, że do 54 długość ma być 5,36 cm ( TMA-02) a do 38 ma być 5,1 cm (TMVW - 07 ). Po tychże ustaleniach chłopaki z intercarsu popukali się w głowy :mysli:i kazali mi wyjąć tłoczki i zmierzyć. A ja nie mam takiej możliwosci bo ściśnięty jestem czasowo kolosalnie. Za pomoc będę niezmiernie wdzięczny.

Pozdrawiam[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:04_________________________________________________Dodam, iż mam piękną A4 1,6 ADP z 95 r. - jeden z pierwszych chyba modeli.

Opublikowano

Ja cztery dni temu kupowałem u nich http://www.carix.pl/.Mają bardzo duży wybór .

Opublikowano

Podaj VIN

Opublikowano

Zerwi te strone co podales to strach kupic cos u nich . zobacz animacje !!!!! klocki i zacisk hamulcowy obraca sie razem z kolem . hi hi