Gość tyger Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 witam mam problem zgubilem lub mi ukradli portfel.musze jechac do niemiec jutro i nie wiem czy w wydziale komunikacji wydadza mi jakis papier zebym mogl jezdzic? mial ktos taki problem? prosze o pomoc
Nosfer Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Po 1. Zgłoś w urzędzie miasta fakt zaginięcia dokumentów. W razie gdyby ktoś wziął sobie kredycik na twoje nazwisko, zaświadczenie z Urzędu, będzie uprawdopadabniać fakt, że to nie byłeś Ty. 2. Nic Ci nie wydadzą.. Jedynie jak wyżej napisałem "zaświadczenie o zgłoszeniu zaginięcia/utraty".
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zglaszasz zaginiecie i piszesz wniosek o wydanie nowego prawka
1991Kamil Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A trzeba płacić 70 zł za nowy dokument czy więcej?
talib1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 70 zł jak normalnie za wydanie prawka
Gość tyger Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzieki za pomoc.bylem dzisiaj w wydziale komunikacji i lipa musze czekac na nowe prawko.dali mi tylko oświadczenie ze posiadam prawko i kategorie lecz zgubilem.niestety na tym oświadczeniu jest napisane ze to nie uprawnia do jazdy autem.nowe prawko kosztowalo 80zl.
Rekomendowane odpowiedzi