Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prośba o wycenę autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrym przykładem jest były samochód Poźka, który jest już za 35k czyli cenę zwykłej niemodzonej A4 i nadal nie może się sprzedać bo "kombinowany".

Opublikowano
  • Autor

Jak pokazalem zonie wasze odpowiedzi i przeczytala ile on jest teraz waaszym zdaniem wart, to chciala mnie zlinczowac :bicz: za ta cala kase co poszla w mody samochodu .I powiedziala ze w po jej smierci moge go sprzedac . Tak ze sa dwie opcje albo ja zlikwiduje albo auto zostaje w domu :kox: z racji tego ze dobra z niej kobieta to chyba auto zostanie w domu :cool1: jeszcze jakis czas :wink4:

Opublikowano

Ogloszenie na otomoto to pare groszy... wystaw za tyle ile chcialbys dostac i zobaczysz czy bedzie jakies zainteresowanie. Obowiazkowo wspomnij o klubie, podaj link do autka... najwyzej stracisz 10PLN na ogloszenie.

Opublikowano

Ogloszenie na otomoto to pare groszy... wystaw za tyle ile chcialbys dostac i zobaczysz czy bedzie jakies zainteresowanie. Obowiazkowo wspomnij o klubie, podaj link do autka... najwyzej stracisz 10PLN na ogloszenie.

Popieram!

Opublikowano

Furka :notworthy: Ja bym się poważnie zastanowił nad sprzedażą, a jeżeli już to wystawił taką ceną jaką uważałbym za stosowną. Na prawdę zdarzają się fani marki i ludzie którzy są w stanie dać duże pieniądze za coś, co nie jest agrotuningiem. Nie jest to auto dla przeciętnego Kowalskiego który ma 10 tys i szuka b5. Lepiej żeby nie było telefonów i zostało w rodzinie niż po jakimś czasie pluć się, że poszło za tanio. Za jakiś czas spróbować wystawić znowu, na pewno wreszcie pójdzie :tongue4:

Opublikowano

Dudi:D jak chcesz to możesz się ze mną zamienić na mojego polifta;d

Opublikowano

jak masz dostac 16-18 tys jak tu niektorzy pisza to za przeproszeniem wytrzyj tym sianem tyłek... i jezdzij tym az zdechnie. Poczekaj na osobe, ktora zna sie na rzeczy i doceni naklad pracy. wg 23-25 tys.... takie moje zdanie.